ΣΙΝΕ

Δευτέρα 10 Οκτωβρίου 2011

Ιστοσελίδα Ελληνίδας έκανε 1 δις page views σε ένα μήνα!

Όταν πριν λίγα χρόνια κατασκεύαζε ένα blog σίγουρα δεν φανταζόταν αυτή την εξέλιξη!
Ο λόγος για την Αριάνα Στασινοπούλου - Χάφινγκτον η οποία μπορεί να πούλησε την «The Huffington Post» για 315 εκατομμύρια δολάρια, ωστόσο παραμένει πρόεδρος και αρχισυντάκτης του Huffington Post Media Group.
Η ιστοδελίδα ωστόσο καταγράφει εντυπωσιακή άνοδο καθώς οι
μοναδικοί επισκέπτες τον Αύγουστο ξεπέρασαν τα 37 εκατομμύρια, ενώ τα page views τον Σεπτέμβριο ξεπέρασαν για πρώτη φορά το 1 δις.
Η Αριάνα Στασινοπούλου γεννήθηκε στις 15 Ιουλίου 1950 στην Αθήνα, φοίτησε στο πανεπιστήμιο Κέιμπριτζ και το 1980 εγκαταστάθηκε στις ΗΠΑ.
Το 1981 παντρεύτηκε τον πρώην βουλευτή του Ρεπουμπλικανικού κόμματος και εκατομμυριούχο Μάικλ Χάφινγκτον, ενώ παράλληλα συνέχισε τη συγγραφή βιβλίων αποκομίζοντας αρκετά έσοδα.
Το 1997, όταν ο σύζυγός της αποκάλυψε δημόσια πως ήταν αμφισεξουαλικός, η Αριάνα πήρε διαζύγιο, τις δύο κόρες τους και μεγάλο μέρος της περιουσίας του.
Το 2003, ως ανεξάρτητη υποψήφια διεκδίκησε ανεπιτυχώς τη θέση του κυβερνήτη της πολιτείας Καλιφόρνια. Στη συνέχεια, μετεξελίχθηκε σε μια από τις ισχυρότερες γυναικείες παρουσίες στον χώρο των αμερικανικών ΜΜΕ.
Δείτε περισσότερα θέματα 

Δεν υπάρχουν σχόλια: