ΣΙΝΕ

Τρίτη 4 Οκτωβρίου 2011

ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΙΚΟ..!!..14 ΧΡΟΝΟΣ ΑΥΤΟΚΤΟΝΗΣΕ ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΤΟΥ ΗΤΑΝ...ΟΜΟΦΥΛΟΦΙΛΟΙ...!!!

Μια φρικιαστική ιστορία διαδραματίζεται εδώ και λίγες εβδομάδες σε σχολείο της Νέας Υόρκης, με «θύμα» τον 14χρονο Τζέιμι Ρόντμαγιερ. Δράστες τυπικά δεν υπάρχουν, καθώς ο μικρός αυτοκτόνησε, στην ουσία όμως υπάρχουν και είναι πολλοί.
Οι γονείς του παιδιού, καθ’ ομολογίαν ζευγάρι ομοφυλοφίλων, ο Τρέισι και ο Τιμ, κατηγορούν το σχολικό περιβάλλον για τους λόγους που ώθησαν το γιό τους στην
αυτοκτονία. Ο Τζέιμι ήταν επί σειρά ετών θύμα φραστικής και σωματικής παρενόχλησης από τους συμμαθητές του, φαινόμενο συνηθισμένο παγκοσμίως μεν, το οποίο όμως εδώ και χρόνια όμως έχει πάρει ανεξέλεγκτες διαστάσεις στις ΗΠΑ.
Αυτό που δε χωράει ανθρώπου νους όμως, είναι ότι κάποιοι από τους συμμαθητές του Τζέιμι, μάλλον συνεχίζουν να χαίρονται που ο μικρός δεν είναι πια μαζί τους, καθώς όταν σε ένα χορό του σχολείου τους, όταν ακούστηκε το αγαπημένο τραγούδι του νεκρού συμμαθητή τους προς τιμήν του αυτοί άρχισαν να τραγουδούν «καλύτερα νεκρός», δείχνοντας ότι η παιδική σκληρότητα μπορεί να φτάσει εκεί που κανείς δεν φαντάζεται.
Η αστυνομία συνεχίζει να ερευνά τους λόγους που ώθησαν το 14χρονο παιδί στην αυτοκτονία, στη σκιά των δηλώσεων του Τρέισι Ρόντμαγιερ: «Θα έπρεπε να μαθαίνουμε από τα λάθη μας και το συγκεκριμένο, είναι το επόμενο μεγαλύτερό μας…».
Δείτε περισσότερα θέματα 

Δεν υπάρχουν σχόλια: