ΣΙΝΕ

Σάββατο 22 Οκτωβρίου 2011

Πάτρα:19χρονη εκρηκτική Αλβανίδα πουλά… το κορμί της!

Στο δρόμο που χάραξαν, λοιπόν, οι πασίγνωστες πλέον φοιτήτριες με τις βίζιτες στην Πάτρα πορεύεται και μια 19χρονη Αλβανίδα φοιτήτρια….
όπως -τουλάχιστον- αυτοπροσδιορίζεται η ίδια.
Η 19χρονη, που φέρει το όνομα Μαράκι, δηλώνει Αλβανίδα και γι’ αυτό -όπως υποστηρίζει- πάει ακόμη στο σχολείο (!), είναι μια εκρηκτική ξανθιά καλλονή, καθώς φαίνεται από την αποκαλυπτική φωτογραφία της που έχει αναρτήσει σε ιστοσελίδα γνωριμιών στο
Ίντερνετ.
Σ’ αυτήν ποζάρει με πολύ σέξι εσώρουχα, ενώ, αν και δεν φαίνεται το πρόσωπό της, είναι ευδιάκριτα τα πλούσια σωματικά της προσόντα που… τα επιδεικνύει με νάζι.
Παράλληλα, καθιστά σαφές ότι τα κάνει όλα, ενώ αν και δεν ζητάει κάποιο «δωράκι», δεν υπάρχει καμία αμφιβολία ότι επιχειρεί να «ψαρέψει» πελάτες από την Πάτρα για ερωτικά ραντεβού.
«Είμαι 19χρονο, πάω ακόμα σχολείο γιατί είμαι Αλβανίδα και τα κάνω όλα για εσένα», αναφέρει χαρακτηριστικά στην αγγελία της, προτρέποντας ωστόσο όσους επιθυμούν να τη συναντήσουν να τη γνωρίσουν μέσω facebook, και μόνο μέσα από κει.
Η αγγελία της 19χρονης Αλβανίδας, που υποστηρίζει πως πάει σχολείο (αυτό μπορεί και να μην ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα αλλά να το ισχυρίζεται για να εξάπτει τη φαντασία των ανδρών), συνοδεύεται από τα κολακευτικά και περιπαικτικά σχόλια επισκεπτών της ιστοσελίδας.
Το πιο «πιασάρικο» που ξεχωρίσαμε είναι το εξής: «Εάν έχεις MSN και μου κάνεις στριπτίζ από εκεί, είμαι διατεθειμένος να βοηθήσω να τελειώσεις το σχολείο»!
Πάντως, αν πηγαίνει όντως σχολείο, πιθανότατα οι προτεραιότητές της είναι άλλες, με σημαντικότερη αυτή της παροχής ερωτικών υπηρεσιών, προφανώς με το αζημίωτο, παρότι δεν το αναφέρει!
Αυξάνονται ροζ αγγελίες:
Οι «ροζ αγγελίες» από την Πάτρα (κυρίως στο διαδίκτυο)… δεν έχουν τελειωμό! Και σύμφωνα με τους ειδικούς, λόγω της κρίσης, της ανεργίας και της ανέχειας, οι περιπτώσεις κοριτσιών που θα «πωλούν το κορμί τους» για μερικά ευρώ θα αυξάνονται μέρα με τη μέρα. Ακόμη και ανήλικες θα βλέπουμε σε λίγο καιρό στο διαδίκτυο, να προσφέρουν μέσω αγγελιών, ερωτικές υπηρεσίες. Η Αστυνομία δηλώνει παρούσα (μέσω του Τμήματος Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος) όμως είναι βέβαιο πως… δεν τα προλαβαίνει όλα! Έτσι, ρίχνει το βάρος στις περιπτώσεις παιδοφιλίας και αφήνει τη διαδικτυακή πορνεία… να οργιάζει!
sexygreekblog
Δείτε περισσότερα θέματα 

Δεν υπάρχουν σχόλια: