ΣΙΝΕ

Παρασκευή 21 Οκτωβρίου 2011

Μαθητής του 1ου Γυμνασίου Πτολεμαίδας προπηλάκισε και τραυμάτισε τον Διευθυντή του!!!

Αίσθηση προκάλεσε στην τοπική κοινωνία της Πτολεμαίδας η είδηση ότι χθες Τετάρτη 19/10 μαθητής της Γ' τάξης του 1ου Γυμνασίου (το οποίο τελούσε υπό κατάληψη), προπηλάκισε και επιτέθηκε στο Διευθυντή του σχολείου (έπειτα από φραστική διαφωνία μαζί του), τραυματίζοντας τον στο πρόσωπο. Διαβάστε την ανακοίνωση που εξέδωσε για το συμβάν η έκτακτη γενική συνέλευση και το Δ.Σ. του συλλόγου Γονέων & Κηδεμόνων του 1ου Γυμνασίου Πτολεμαϊδας:
"Η έκτακτη γενική συνέλευση και το Δ.Σ. του συλλόγου Γονέων &Κηδεμόνων του 1ου Γυμνασίου Πτολεμαϊδας, καταδικάζει την
επίθεση και τον προπηλακισμό που δέχτηκε ο Διευθυντής του γυμνασίου από μαθητή του σχολείου στις 19 / 10 / 2011 και δηλώνει την αμέριστη της συμπαράσταση στον Διευθυντή.
Το Γυμνάσιο ήταν υπό κατάληψη από τους μαθητές που πρόβαλλαν τα αιτήματα τους με αυτό τον τρόπο.
Ο Διευθυντής ως όφειλε συζητούσε με τους εκπροσώπους του 15μελους συμβουλίου των μαθητών για διάφορα προβλήματα που προέκυπταν από την κατάληψη (ασφάλεια των εγκαταστάσεων, απώλεια διδακτικών ωρών κ.α.), στη διάρκεια της συζήτησης μέλος του 15μελούς του επετέθει αναίτια και τον τραυμάτισε.
Σημειώνεται ότι και η πρότερη του συμβάντος συμπεριφορά του πιο πάνω μαθητή στο γυμνάσιο ήταν ανάρμοστη.
Μετά από αυτά ο σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων καλεί τον Διευθυντή και τον σύλλογο καθηγητών να λάβουν όλα τα απαραίτητα μέτρα την για εύρυθμη λειτουργία του σχολείου. Οι γονείς και κηδεμόνες των μαθητών θα είναι αρωγοί στην προσπάθεια αυτή."
kozan.gr
Δείτε περισσότερα θέματα 

Δεν υπάρχουν σχόλια: