ΣΙΝΕ

Δευτέρα 31 Οκτωβρίου 2011

Η πρώτη "σύγκρουση αρχηγών" μετά το κούρεμα την 1η Νοεμβρίου...

Την Τρίτη αναμένεται να να γίνει η πρώτη «σύγκρουση αρχηγών» στη Βουλή μετά τις αποφάσεις της Συνόδου Κορυφής της 26ης Οκτωβρίου. Η συζήτηση αναμένεται με ιδιαίτερο ενδιαφέρον μετά και τις δημόσιες δηλώσεις που έκαναν τις προηγούμενες ημέρες τόσο ο αρχηγός της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης όσο και οι πρόεδροι των μικρότερων κομμάτων, με τις οποίες εκφράζουν την αντίθεσή τους σε όσα συμφωνήθηκαν στις Βρυξέλλες. Η συζήτηση έρχεται επίσης λίγα 24ωρα μετά τα επεισόδια στη Θεσσαλονίκη, που είχαν σαν
αποτέλεσμα τη ματαίωση, για πρώτη φορά από το τέλος του Β' Παγκοσμίου Πολέμου, της στρατιωτικής παρέλασης
Στο μεταξύ σύσκεψη με αντικείμενο τα βήματα που πρέπει να γίνουν και στη Βουλή για την ολοκλήρωση και την εφαρμογή της συμφωνίας, τον οδικό χάρτη, δηλ. μέχρι την υλοποίηση της συμφωνίας, πραγματοποιήθηκε το απόγευμα στο γραφείο του Πρωθυπουργού Γιώργου Παπανδρέου, στη Βουλή.
Στη σύσκεψη, τη οποίας προήδρευσε ο κ. Παπανδρέου, συμμετείχαν ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης και υπουργός Οικονομικών Ευάγγελος Βενιζέλος, ο υπουργός Διοικητικής Μεταρρύθμισης και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης Δημήτρης Ρέππας, ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών Φίλιππος Σαχινίδης και ο πρόεδρος της Βουλής Φίλιππος Πετσάλνικος.
Υπενθυμίζεται ότι αύριο στις 5 το απόγευμα, συνεδριάζει η Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΠΑΣΟΚ υπό την προεδρία του κ. Παπανδρέου.
Ο Πρωθυπουργός αναμένεται να παραθέσει στους βουλευτές τα αποτελέσματα της συνόδου κορυφής και να τους ζητήσει να στηρίξουν το κυβερνητικό έργο και τις αποφάσεις που ελήφθησαν στις Βρυξέλλες.
Πάντως, στον τύπο του Σαββατοκύριακου, αρκετοί βουλευτές του ΠΑΣΟΚ εξακολουθούν να ζητούν από τον πρωθυπουργό συγκεκριμένες πολιτικές πρωτοβουλίες
ΤΑ ΝΕΑ
Δείτε περισσότερα θέματα 

Δεν υπάρχουν σχόλια: