ΣΙΝΕ

Σάββατο 22 Οκτωβρίου 2011

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ: Βυζιά που ζυγίζουν 23,6 κιλά! [photos & videos]

Η Chelsea Charms μπορεί να είναι υπερήφανη, καθώς είναι η γυναίκα με τα μεγαλύτερα βυζιά στον κόσμο.΄Η τουλάχιστον με τα πιο βαριά!
Ναι, ναι, καλά ακούσατε, τα βυζιά της ζυγίζουν ακριβώς 23 κιλά και 600 γραμμάρια!
Η Αμερικανίδα στρίπερ, καλεσμένη των Phillip Schofield και Ruth Langsford, στο τηλεοπτικό τους σόου, δήλωσε πως είναι απόλυτα ικανοποιημένη με την αναγνώριση που της πρόσφερε το πλούσιο στήθος της και αποκάλυψε πως το αριστερό το ονομάζει Itsy και το δεξιό Bitsy…
Αποκάλυψε πως το αποτέλεσμα αυτό προέκυψε από σειρά επεμβάσεων, σε μία εκ των οποίων χρησιμοποιήθηκε μία νέα μέθοδος, η τοποθέτηση επιθεμάτων από πολυπροπυλένιο.

image
Η Αμερικανίδα στρίπερ, καλεσμένη των Phillip Schofield και Ruth Langsford, στο τηλεοπτικό τους σόου, δήλωσε πως είναι απόλυτα ικανοποιημένη με την αναγνώριση που της πρόσφερε το πλούσιο στήθος της και αποκάλυψε πως το αριστερό το ονομάζει Itsy και το δεξιό Bitsy
Αποκάλυψε πως το αποτέλεσμα αυτό προέκυψε από σειρά επεμβάσεων, σε μία εκ των οποίων χρησιμοποιήθηκε μία νέα μέθοδος, η τοποθέτηση επιθεμάτων από πολυπροπυλένιο.
Και υποσχέθηκε ότι θα τα μεγαλώσει κι’ άλλο.
Η Chelsea είπε ότι ναι μεν διαθέτει τα μεγαλύτερα βυζιά στον κόσμο, το ρεκόρ όμως δεν της έχει αναγνωριστεί, καθώς δεν έχει μετρηθεί επισήμως.
Διέψευσε τις φήμες ότι δύο τόσο τεράστια βυζιά της προκαλούν πόνους, καθώς όπως είπε έκανε αρκετές ασκήσεις για να δυναμώσει τους μυς της.
image
Οπως αποκάλυψε, δεν της άρεσαν πάντα τα μεγάλα βυζιά της: «Οταν ήμουν στο σχολείο είχαν ήδη μεγαλώσει πολύ και προσπαθούσα να τα κρύψω. Δεν ήμουν σίγουρη αν ήθελα τόσο μεγάλα βυζιά. Πολύ αργότερα, στο γυμνάσιο, έμαθα να εκτιμώ τις καμπύλες».
Μίλησε επίσης για τα εμπόδια που συναντά, καθώς δυσκολεύεται να περάσει σε μικρά μέρη, όπως για παράδειγμα στην τουαλέτα του αεροπλάνου. Αλλά και σε άλλες δραστηριότητες της καθημερινότητας: «Το φαγητό είναι επίσης πρόβλημα, λέει, καθώς είμαι αναγκασμένη να κάθομαι μακρυά από το πιάτο μου».
Αν και γνωρίζει ότι κάποια στιγμή θα πρέπει να τα μικρύνει, δηλώνει ότι ακόμη και τότε θα είναι πολύ μεγάλα: «Προφανώς δεν μπορώ να κρατήσω αυτό το μέγεθος παντοτινά, αλλά ακόμη και τότε, όταν θα τα μικρύνω, θα εξακολουθούν να είναι πολύ μεγάλα»
Δείτε περισσότερα θέματα

Δεν υπάρχουν σχόλια: