ΣΙΝΕ

Τρίτη 11 Οκτωβρίου 2011

Α.Ο. ΣΕΙΡΗΝΑ – ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΑΓΙΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΥ 3-5

ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ Α΄ Ερασιτεχνικής Κατηγορίας
Ε.Π.Σ. ΓΡΕΒΕΝΩΝ
5η αγωνιστική
ΓΗΠΕΔΟ: ΜΕΓΑΛΟΥ ΣΕΙΡΗΝΙΟΥ
Σάββατο: 8 Οκτωβρίου 2011
Γκολ και θέαμα κάτω από συνεχή βροχόπτωση στο Σειρήνι και δίκαιη επικράτηση του Κεραυνού. ΟΚεραυνός πιο συγκροτημένος και με περισσότερες επιλογές στο παιχνίδι του, έχοντας στη σύνθεση του νεαρούς ποδοσφαιριστές που έκαναν τη διαφορά με την ταχύτητά τους, κατάφερε να «χτυπήσει» κύρια στις αντεπιθέσεις και να φύγει με το τρίποντο.
Οι γηπεδούχοι που κατέβηκαν και πάλι με πολλές απουσίες, έκαναν το καλύτερό τους φετινό παιχνίδι. 


Οι παίχτες του Γιώργου Κούσκορα προσπάθησαν και έτρεξαν πολύ και σαφώς αδικήθηκαν από τον κ.Μωυσιάδη που με το καλημέρα σφύριξε ένα αστείο πέναλτι υπέρ του Κεραυνού. Αυτό είχε σαν αποτέλεσμα να πέσει η ψυχολογία τους, όμως στο β΄μέρος τα έδωσαν όλα στην κυριολεξία και απέδειξαν ότι είναι θέμα χρόνου η επανάκαμψη της ομάδας.

Α΄ημίχρονο
2ο λεπτό- 1-0 για τον κεραυνό με εύστοχο χτύπημα πέναλτι του Αναγνώστου.
7ο λεπτό- Τετ-α-τετ ο Αναγνώστου που δεν μπόρεσε να νικήσει τον Κουκουτσέλα που απέκρουσε σωτήρια.

13ο λεπτό- Πολύ καλή προσπάθεια του Μπέλουαπό αριστερά, το σουτ όμως δεν βρήκε στόχο.25ο λεπτό- Μακρινό σουτ του Νικολαϊδη, πέρασε άουτ.26ο λεπτό- Τετ-α-τετ ο Ν. Δρόσος, απέκρουσε οΚουκουτσέλας, ο Χ. Δρόσος πλάσαρε, η μπάλα χτύπησε στο οριζόντιο δοκάρι και ο Ελευθεριάδηςαπό κοντά σημείωσε το 0-2.



30ο λεπτό- Ο Χ. Φαρμάκης εκτέλεσε κόρνερ από αριστερά, κεφαλιά πάσα του Ευθ. Σιούμπουραστον Καρεπίδη που από κοντά με το κεφάλι μείωσε σε 1-2.
33ο λεπτό- Αντεπίθεση για το Κεραυνό, ο Ν. Δρόσος ξέφυγε από δεξιά και με έξοχο πλασέ σημείωσε το 1-3.
37ο λεπτό- Μεγάλη ευκαιρία για τη Σειρήνα, όταν μετά από ασίστ του Ευθ. Σιούμπουρα ο Μπέλος μπήκε μόνος στην περιοχή, αλλά σούταρε άουτ.

45ο λεπτό- Αντεπίθεση και πάλι για τον Κεραυνόμε το Μιμηλίδη, ο Ν. Δρόσος ξέφυγε από αριστερά και με πλασέ διαμόρωσε το 1-4, σκορ ημιχρόνου.
Β΄ημίχρονο
52ο λεπτό- Αποβάλλονται με απευθείας κόκκινηο Αναγνώστου και με 2η κίτρινη ο Χ. Ασλανίδης.

58ο λεπτό- Φοβερό γκολ από τα 35 μ. τουΝικολαϊδη και μείωση του σκορ σε 2-4.
67ο λεπτό- Μπέρδεμα των αμυντικών τηςΣειρήνας εκμεταλλεύτηκε ο Πεχλιβανίδης, που με συρτό πλασέ έξω από την περιοχή, σημείωσε το 2-5.

78ο λεπτό- Σέντρα ακριβείας του Μπέλου από δεξιά, καταπληκτική κεφαλιά του Χ. Φαρμάκη που πέτυχε το τελικό 3-5.
Με λάθη η διαιτησία του κ. Μωυσιάδη (Ε.Π.Σ. Γρεβενών).

Α.Ο.ΣΕΙΡΗΝΑ (Γιώργος Κούσκορας): Γ. Κουκουτσέλας, Χ. Ασλανίδης, Ν. Μπαλντούμης, Β. Ντώνας, Ηρ. Νικολαϊδης, Δ. Γιώτας, Γ. Βαζάκας, Δ. Μπέλλος, Ευθ. Σιούμπουρας (82΄Χ. Μπαζάκας), Δ. Καρεπίδης, Χρ. Φαρμάκης

Κεραυνός Αγίου Γεωργίου (Σάκης Αναγνώστου): Θ. Βλάχος, Χ. Δρόσος, Ν. Δρόσος, Αναγνώστου, Γ. Βλάχος, Ρίγγος, Ελευθεριάδης (46΄Πεχλιβανίδης), Δασταμάνης, Κιούρος (58΄Δ. Βλάχος), Μπασδέκης, Μιμηλίδης
http://fotisbazakas.blogspot.com 
Δείτε περισσότερα θέματα 

Δεν υπάρχουν σχόλια: