ΣΙΝΕ

Δευτέρα 17 Οκτωβρίου 2011

ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΙΤΕΑΣ - Α.Ο. ΣΕΙΡΗΝΑ 4-2 (1-1) 6η αγωνιστική

ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ Α΄Ερασιτεχνικής Κατηγορίας
Ε.Π.Σ. ΓΡΕΒΕΝΩΝ
ΓΗΠΕΔΟ: ΙΤΕΑΣ
Σάββατο: 15 Οκτωβρίου 2011
Ματσάρα στην Ιτέα με 6 γκολ, πολλές φάσεις, ανατροπές και αποβολές. Κάτω από συνεχή βροχή οι ποδοσφαιριστές και των δυο ομάδων τα έδωσαν κυριολεκτικά όλα με τελικό νικητή τους γηπεδούχους, που παρόλο που έπαιζαν με 10 παίχτες από το 42ο λεπτό, επικράτησαν δίκαια εκμεταλλευόμενοι στο 2ο ημίχρονο τη φανερή έλλειψη φυσικής κατάστασης και αυτοσυγκέντρωσης των παιχτών της Σειρήνας.
Οι φιλοξενούμενοι που φαινόταν ότι μπορούσαν να διεκδικήσουν κάτι περισσότερο από το συγκεκριμένο παιχνίδι, είχαν ευκαιρίες, η αναγκαστική αλλαγή όμως του Νίκου Μπαλντούμη είχε σαν αποτέλεσμα να καταρρεύσει η άμυνα κι έτσι ο Κεραυνός μεΜανουσαρίδη, Νικολαϊδη, Σταμούλη, Καραγιάννη και Βρόικο ήταν ασυγκράτητος στην επίθεση.
Διαιτησία: Χαραλαμπίδης, Βλαχάκης, Παπαδημητρίου (Ε.Π.Σ. Γρεβενών)
Το φιλμ του αγώνα
Α΄ημίχρονο
3ο λεπτό- Τεράστια ευκαιρία για τη Σειρήνα ν’ ανοίξει το σκορ, όταν ο Αυγ. Κούσκοραςέβγαλε μόνο του το Γρίδα που πλάσαρε άουτ.
4ο λεπτό- Φάουλ του Μανουσαρίδη πίσω από το κέντρο του γηπέδου, ολέθριο λάθος τουΚόκκινου που του γλίστρησε η μπάλα και οΝικολαϊδης που καραδοκούσε με κοντινό πλασέ σημείωσε το 1-0.
10ο λεπτό- Πολύ καλό σουτ του Ηρ. Νικολαϊδη, πέρασε άουτ.
16ο λεπτό- Απευθείας φάουλ εκτέλεσε ο Ηρ. Νικολαϊδης, απέκρουσε εντυπωσιακά ο Ζιώτας, η μπάλα βρήκε το οριζόντιο δοκάρι και ο Χρ. Φαρμάκης από κοντά ισοφάρισε σε 1-1.
22ο λεπτό- Εξαιρετική ατομική προσπάθεια τουΠαπαηλία από αριστερά, το σουτ όμως που επιχείρησε δεν βρήκε στόχο.
27ο λεπτό- Πολύ καλό μακρινό σουτ τουΜανουσαρίδη πέρασε λίγο άουτ.
37ο λεπτό- Ο Μπέλλος ελίχθηκε μέσα στην περιοχή της Ιτέας, σούταρε δυνατά για ν’ αποκρούσει εκπληκτικά στο γάμα της εστίας του ο Ζιώτας σε κόρνερ.
40ο λεπτό- Νέα μεγάλη ευκαιρία για τηΣειρήνα, όταν ο Ηρ. Νικολαϊδης εκτέλεσε φάουλ, τετ-α-τετ ο Γρίδας, κατάφερε και πάλι να πλασάρει άουτ.
42ο λεπτό- Απευθείας κόκκινη κάρτα στονΤέγο.
Β΄ημίχρονο
50ο λεπτό- Ο Ηρ. Νικολαϊδης έβγαλε στο Γ. Τσιάτσιο από αριστερά, ο τελευταίος έβγαλε σέντρα ακριβείας και ο Ευθ. Σιούμπουρας με προβολή σημείωσε το 1-2.
52ο λεπτό- Βολίδα του Μανουσαρίδη απέκρουσε ο Κόκκινος σε κόρνερ.
55ο λεπτό- Κεραυνός του Βαζάκα από τα 25 μ. πέρασε μόλις άουτ.
58ο λεπτό- Απευθείας εκτέλεση φάουλ του Λ. Καραγιάννη σταμάτησε στη συμβολή των δοκών του Κόκκινου.
65ο λεπτό- Φοβερό σουτ του Δραμτσίκα και εκπληκτική απόκρουση σε κόρνερ τουΚόκκινου.
67ο λεπτό- Ασίστ του Νικολαϊδη στοΣταμούλη που με πολύ ωραίο πλασέ ισοφάρισε σε 2-2 για τους γηπεδούχους.
69ο λεπτό- Ασίστ του Αυγ. Κούσκορα στοΣιούμπουρα που από θέση τετ-α-τετ πλάσαρε άουτ.
71ο λεπτό- Σουτ του Σταμούλη από το ύψος της περιοχής απέκρουσε σε κόρνερ ο Κόκκινος.
73ο λεπτό- Σέντρα ακριβείας του Καραγιάννηαπό δεξιά και ο Σταμούλης με άπιαστη κεφαλιά έδωσε και πάλι το προβάδισμα στους γηπεδούχους με 3-2.
80ο λεπτό- Ο Μανουσαρίδης ελίχθηκε από δεξιά, έβγαλε τη σέντρα και ο Λ. Καραγιάννηςμε κεφαλιά ψαράκι, έγραψε το τελικό 4-2.
82ο λεπτό- Κίτρινη κάρτα στον Ηρ. Νικολαϊδη, που εγκατέλειψε μόνος του το γήπεδο πετώντας τη φανέλα με αποτέλεσμα ο κ. Χαραλαμπίδηςνα του δείξει και 2η κίτρινη και ν' αποβληθεί.
Πολύ καλή η διαιτησία των: Χαραλαμπίδη, Βλαχάκη, Παπαδημητρίου (Ε.Π.Σ. Γρεβενών).
ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΙΤΕΑΣ: Ζιώτας, Παπαηλίας, Νικολαϊδης, Βασιλόπουλος, Βρόικος, Παλημάρκος, Μανουσαρίδης, Καραγιάννης, Δραμτσίκας, Τέγος, Σταμούλης
Α.Ο.ΣΕΙΡΗΝΑ (Γιώργος Κούσκορας): Αχ. Κόκκινος, Γ. Τσιάτσιος, Αυγ. Κούσκορας, Ν. Μπαλντούμης (59΄ Χ. Μπαζάκας), Δ. Γιώτας, Σ. Γρίδας, Ηρ. Νικολαϊδης, Χ. Φαρμάκης, Γ. Βαζάκας, Δ. Μπέλλος, Ευθ. Σιούμπουρας

Δεν υπάρχουν σχόλια: