ΣΙΝΕ

Δευτέρα 31 Οκτωβρίου 2011

Η Μενεγάκη έγινε 42. Δείτε πώς ήταν πριν 20 χρόνια!!!

Δείτε παλιές φωτογραφίες της Ελένης Μενεγάκη πριν τις πλαστικές, τους καλλωπισμούς και τις μεταμορφώσεις που υπέστη.
H Ελένη Μενεγάκη είναι το κορίτσι που έγινε γυναίκα μπροστά στα μάτια όλης της Ελλάδας. Έιτε την αγαπάς, είτε όχι, δεν μπορείς να μην παραδεχτείς ότι ανήκει στους αληθινούς σταρ της ελληνικής πραγματικότητας και τα χρόνια που περνούν προσθέτουν γοητεία. Δείτε παλιές φωτογραφίες της.
H Ελένη Μενεγάκη ποτέ δεν έκρυψε την ηλικία της, ακόμη κι όταν, αστειευόμενη, αναρωτιέται «Μα γιατί το κάνουν αυτό;», σχολιάζοντας τα περιοδικά που δίπλα από τα ονόματα των Ελλήνων celebrities γράφουν και την ηλικία τους. Έχει μάθει να σβήνει τα κεράκια στις τούρτες της στον τηλεοπτικό αέρα, να γελάει παίζοντας με τα μπαλόνια που πέφτουν από το ταβάνι του πλατό την ώρα της γιορτής, να πειράζει γλυκά τον Γρηγόρη Γκουντάρα, που κάθε χρόνο της προσφέρει μια τεράστια ανθοδέσμη εκ μέρους όλων των

συνεργατών της, και να παρακολουθεί με ενδιαφέρον τα βίντεο που ετοιμάζει η ομάδα της για να της ευχηθεί «χρόνια πολλά», ψιθυρίζοντας την ώρα που δεν την ακούνε οι τηλεθεατές: «Α, έτσι; Αυτά κάνω, παιδάκια; Ξύλο που θέλετε!».
Η Ελένη Μενεγάκη το Σάββατο στις 29 Οκτωβρίου γιόρτασε τα 42α γενέθλιά της, εννέα μήνες μετά το σύντροφό της Μάκη Παντζόπουλο, που έχει ήδη συμπληρώσει τα 42 του χρόνια. Και αυτή η χρονιά τη βρήκε ήρεμη και κατασταλαγμένη.
Η Ελένη Μενεγάκη το 1992, όταν ήταν ακόμα στο Mega.

Κι ενώ όλοι αναρωτιούνται ποια θα είναι η συνέχεια της σχέσης της με τον Μάκη Παντζόπουλο, σχεδιάζουν για λογαριασμό της το γάμο της και «αποκαλύπτουν» αρκετά συχνά το πότε τελικά θα παντρευτεί, αυτή τη φορά ήταν εκείνη που τους πρόλαβε όλους –για φέτος– και συζήτησε το συγκεκριμένο θέμα στην εκπομπή της, Ελένη, την περασμένη Τρίτη ενώ είχε απέναντί της στον καναπέ την Ελισάβετ Κωνσταντινίδου, με την οποία διατηρούν ζεστή φιλική σχέση.
Παράλληλα, η παρουσιάστρια, με το δικό της τρόπο, σχολίασε και την ηλικία της ενόψει των γενεθλίων της. Μάλιστα, η Ελένη Μενεγάκη δενδίστασε να δηλώσει πως δεν αποκλείει το ενδεχόμενο να ξαναπαντρευτεί, αλλά και να μιλήσει για όσα την προβληματίζουν στη σχέση της με τον Μάκη Παντζόπουλο.

fimes.gr 
Δείτε περισσότερα θέματα 

Δεν υπάρχουν σχόλια: