ΣΙΝΕ

Τετάρτη 26 Οκτωβρίου 2011

Π.Ν. ΠΟΝΤΙΝΗΣ – Π.Ν. ΠΑΛΙΟΥΡΙΑΣ 5-2

7η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ
Α΄Ερασιτεχνική Κατηγορία
ΓΗΠΕΔΟ: ΠΟΝΤΙΝΗΣ
Ρεσιτάλ επιθετικού ποδοσφαίρου σήμερα στο γήπεδο Ποντινής ανάμεσα σε δύο πολύ καλές ομάδες. Ημπάλα από το πρώτο μέχρι το τελευταίο λεπτό του παιχνιδιού ανεβοκατέβαινε στις δύο περιοχές με αποτέλεσμα να δημιουργούνται πολλές ευκαιρίες χαρίζοντας ωραίες στιγμές στον κόσμο που βρέθηκε στο γήπεδο και δη στους φίλους της γηπεδούχου ομάδας. Η φιλοξενούμενη ομάδα προσπάθησε να πιάσει τους γηπεδούχους στον ύπνο και με το καλημέρα στο 2΄λεπτό ο ΚΕΡΑΣΙΔΗΣ Κ. θα ανατραπεί μέσα στην περιοχή από τονΠΟΛΥΜΕΝΙΔΗ κερδίζοντας το πέναλτι για την ομάδα του το οποίο θα μετατρέψει σε γκολ ο ΛΑΜΑΡΗΣ Γ.


Οι γηπεδούχοι θα αφυπνισθούν άμεσα και στο 8΄λεπτό ο ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ Π. θα κάνει ωραία προσπάθεια, την κατάλληλη στιγμή θα σεντράρει από τα δεξιά όπως επιτίθεται η ομάδα του και ο ΣΑΡΒΑΝΙΔΗΣ Γ. με πλασέ στο δεύτερο δοκάρι θα φέρει το παιχνίδι στα ίσα 1-1. Η γηπεδούχος ομάδα σ’ αυτό το σημείο έχοντας πιο καθαρό μυαλό θα πιέσει τους φιλοξενούμενους και στο 14΄λεπτό θα κάνει το 2-1. Συγκεκριμένα μετά από βολέ του ΠΑΠΑΓΡΗΓΟΡΙΟΥ ο ΛΟΥΚΑΣ θα βρεθεί απέναντι από τον τερματοφύλακα της Παλιουριάς ο οποίος θα αποκρούσει το πλασέ του σε πρώτο χρόνο, αλλά στην επαναφορά νικητής θα βγει ο επιθετικός της Ποντινής. Στο 17΄λεπτό η φιλοξενούμενη ομάδα θα φέρει το παιχνίδι στα ίσα όταν μετά από παράλληλη σέντρα από την αριστερή πλευρά όπως επιτίθεται ο ΚΕΡΑΣΙΔΗΣ Κ. θα δεχθεί το δώρο των αμυντικών της γηπεδούχου οι οποίοι δεν θα μπορέσουν να διώξουν την μπάλα και θα κάνει με ψύχραιμο πλασέ το 2-2. Στο 22’ λεπτό μεγάλη ευκαιρία για την Παλιουριά όταν ο ΔΟΥΒΕΝΤΖΙΔΗΣ Ευ. Θα βρεθεί απέναντι από τον ΑΡΑΒΟΠΟΥΛΟ θα πλασάρει αλλά ο γκολκίπερ της Ποντινής θα αποκρούσει υπέροχα κρατώντας το σκορ στο 2-2. Στην συνέχεια το παιχνίδι θα πάρει μια άγρια ομορφιά με την μπάλα πάνω κάτω και την Ποντινή στις καθυστερήσεις του ημιχρόνου (48΄) να κερδίζει φάουλ από τα δεξιά το οποίο θα εκτελέσει ο ΤΑΡΑΜΑΝΗΣ θα πεταχτεί στο πρώτο δοκάρι ο ΓΚΟΝΤΟΒΑΣ και με καρφωτή κεφαλιά θα στείλει την ομάδα του προηγούμενη με 3-2 στα αποδυτήρια.


Στο δεύτερο ημίχρονο η γηπεδούχος ομάδα θα είναι πιο ουσιαστική από τους φιλοξενούμενους και σημειώνοντας δύο ακόμα γκολ θα επικρατήσει με τελικό σκορ 5-2. Στο 55΄λεπτό ο ΛΟΥΚΑΣ θα κάνει άνω κάτω την άμυνα των φιλοξενουμένων θα βγάλει την σέντρα αλλά ο ΠΑΝΑΓΙΩΤΙΔΗΣ δεν θα μπορέσει να πλασάρει σωστά. Νέα ευκαιρία για τους γηπεδούχους στο 60΄λεπτό όταν ο ΛΟΥΚΑΣ θα βγάλει σέντρα στο δεύτερο δοκάρι θα πεταχτεί ο ΤΑΡΑΜΑΝΗΣ αλλά δεν θα προλάβει την μπάλα. Στο 64΄λεπτό η Παλιουριά θα κερδίσει κόρνερ θα εκτελεσθεί έξυπνα στο δεύτερο δοκάρι κεφαλιά του ΜΠΑΛΑΦΑ Στ. και πάνω από την γραμμή θα διώξει σωτήρια για την ομάδα του ο ΤΑΡΑΜΑΝΗΣ. Στο 70΄λεπτό νέο κόρνερ για τους φιλοξενούμενους οι οποίοι πιέζουν να ισοφαρίσουν η μπάλα περνάει πάνω από το κεφάλι του ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗ Γ. και πριν καταλήξει στα δίχτυα ο ΑΡΑΒΟΠΟΥΛΟΣ θα πραγματοποιήσει την απόκρουση του αγώνα.

Οι γηπεδούχοι στην συνέχεια θα ανεβάσουν στροφές και στο 75΄λεπτό ο ΛΟΥΚΑΣ θα χρησθεί για δεύτερη φορά σκόρερ δεχόμενος ωραία ασίστ από τον ΓΚΟΝΤΟΥΒΑ και με πλασέ θα κάνει το 4-2. Στο 84΄λεπτό ευκαιρία για την Ποντινή όταν ο ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ Π. θα βρεθεί απέναντι από τον τερματοφύλακα των φιλοξενουμένων αλλά θα πλασάρει πάνω στα πόδια του χάνοντας σίγουρο γκολ. Ότι δεν κατάφερε στην προηγούμενη φάση, θα το κάνει στο 90΄λεπτό και σε μια αντεπίθεση των γηπεδούχων, ο ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ θα βγάλει σέντρα και ο ΓΕΩΡΓΙΔΗΣ Π. με υπέροχη κεφαλιά ψαράκι θα κάνει το τελικό 5-2.
Διαιτητής του αγώνα ήταν ο κ. ΔΡΟΒΑΤΖΗΚΑΣ με βοηθούς τους κ. κ. ΣΤΕΡΓΙΟΠΟΥΛΟ και ΜΠΑΜΠΑΤΖΗ (Ε. Π. Σ. Γρεβενών).

Π. Ν. ΠΟΝΤΙΝΗΣ (Ρουσιάδης Κώστας) 1) ΑΡΑΒΟΠΟΥΛΟΣ Ι. 2) Μακρυγιάννης Αθ. 3) ΣΑΡΒΑΝΙΔΗΣ Αναστ. 4) Πολυμενίδης Γ. 5) Παπαγρηγορίου Ι. (25΄ α. α Καλώτας) 6) ΓΚΟΝΤΟΒΑΣ Α. 7) Σαρβανίδης Γ. (65΄Λουμπουτσκός Μαρ). 8) Ταραμάνης Σ. 9) Παναγιωτίδης Μ. (70΄ Καραγιάννης Γ.) 10) ΛΟΥΚΑΣ Α. 11) ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ Π.

Δ. Ν. ΠΑΛΙΟΥΡΙΑΣ (ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ Ν.) 1) Πέτσας 2) Γιανγόζι 3) Μπαλάφας Ι. 4) Τσιλινίκος 5) Ασλανίδης 6) ΜΠΑΛΑΦΑΣ Στ. 7) ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ Ι. 8) Δουβεντζίδης ( 70΄Τσικρίκης) 9) ΛΑΜΑΡΗΣ Γ. 10) ΚΕΡΑΣΙΔΗΣ Κ. (55΄α.α Αλεξιάδης) 11)Σταμάτης

Ευχαριστούμε το συνεργάτη μας πορτιέρο της Ποντινής ΓΙΑΝΝΗ ΑΡΑΒΟΠΟΥΛΟ
Δείτε περισσότερα θέματα

Δεν υπάρχουν σχόλια: