ΣΙΝΕ

Τρίτη 25 Οκτωβρίου 2011

Σοκ... Φορτηγό πέρασε πάνω από τον 5χρονο για να βεβαιωθεί ότι πέθανε...(video)

Αυτό που συμβαίνει στην Κίνα δεν έχει προηγούμενο και δεν μπορεί να το χωρέσει ανθρώπινος νους.
Μετά το τραγικό περιστατικό με το δίχρονο κοριτσάκι που πέθανε αφού το χτύπησαν δύο φορτηγά και φυσικά η αδιαφορία του κόσμου, ένα δεύτερο περιστατικό, λίγες μέρες μετά έρχεται να μας συνταράξει.
Θύμα και αυτή τη φορά ενός φορτηγού ένα πεντάχρονο αγοράκι. Το αγοράκι που πήγαινε στο σχολείο χτυπήθηκε από φορτηγό, ο οδηγός του οποίου πέρασε στη συνέχεια από πάνω του, για να βεβαιωθεί ότι έχει πεθάνει, καθώς θα ήταν ακριβό το κόστος νοσηλείας του...


Το μόνο που ενδιέφερε τον οδηγό ήταν πόσο θα πληρώσει αποζημίωση. Όλα αυτά σε μία χώρα που δεν παρέχει δωρεάν περίθαλψη στο 1,3 δισ. κατοίκους της χώρας, ενώ η αποζημίωση σε περίπτωση που το θύμα ενός τροχαίου πεθάνει είναι φθηνότερη από την καταβολή πολυήμερων νοσηλίων.
Σε μια συνταρακτική φωτογραφία, η μητέρα του αγοριού κάθεται σοκαρισμένη δίπλα από την σκεπασμένη σορό του γιου της.
"Είδα το φορτηγό να κάνω όπισθεν και στη συνέχεια να κινείται πάλι προς τα μπρος για λίγα μέτρα" δήλωσε αυτόπτης μάρτυρας, ενώ ένας άλλος ανέφερε ότι ο οδηγός κατέβηκε από το όχημα όταν αντιλήφθηκε ότι χτύπησε το μικρό αγόρι.
Ο 35χρονος οδηγός τσακωνόταν επί επτά ώρεςμε την οικογένεια του αγοριού σχετικά με το ποσό της αποζημίωσης που έπρεπε να καταβάλει.
Σύμφωνα με την αστυνομική έρευνα, ο οδηγός ήταν ο πρώτος που κάλεσε την αστυνομία μετά το τροχαίο. Το άψυχο σώμα του μικρού αγοριού κειτόταν στο σημείο επί ώρες, καθώς εξοργισμένοι κάτοικοι ζητούσαν από τον οδηγό να καταβάλει αποζημίωση.


Δείτε περισσότερα θέματα 

Δεν υπάρχουν σχόλια: