ΣΙΝΕ

Παρασκευή 21 Οκτωβρίου 2011

Συγκλονιστική μαρτυρία του γιατρού που περιέθαλψε τον 53χρονο διαδηλωτή..

Φανερά φορτισμένος και συγκινημένος από τον άδικο χαμό του 53χρονου διαδηλωτή, μίλησε στο MEGA, ο γιατρός που περιέθαλψε το θύμα στο νοσοκομείο «Ευαγγελισμός». Ο καρδιολόγος Ηλίας Σιώρας, άφησε ξεκάθαρα ανοιχτό το ενδεχόμενο ο 53χρονος να οδηγήθηκε στο θάνατο από τη ρίψη χημικού που έπεσε δίπλα του, το οποίο του προκάλεσε αναπνευστική ανεπάρκεια και
κατ’ επέκταση επέφερε καρδιακό επεισόδιο.
Μάλιστα, η εκτίμησή του ενισχύεται από το γεγονός ότι ο άτυχος άνδρας ήταν υγιής και δεν αντιμετώπιζε παθολογικά προβλήματα. Ο κύριος Σιώρας επικεντρώθηκε και στις αγωνιώδεις προσπάθειες ανάνηψης που έκαναν οι γιατροί επί μιάμιση ώρα για να τον επαναφέρουν στη ζωή.
Στις επίμονες ερωτήσεις των δημοσιογράφων για τα ακριβή αίτια θανάτου ο καρδιολόγος επανέλαβε την θέση του ότι ο 53χρονος πέθανε από την ασφυξία που του προκάλεσε το δακρυγόνο και την από την μεγάλη πίεση την ώρα των επεισοδίων.
Επίσης ο γιατρός επέκρινε την ανακοίνωση του υπουργείου Υγείας σχετικά με το θλιβερό περιστατικό, λέγοντας ότι ο τρόπος που περιγράφεται είναι σαν να μην είχε συμβεί το παραμικρό και παραβλέπονται σημαντικά γεγονότα, τα οποία μπορεί να ευθύνονται για την τραγική κατάληξη του 53χρονου.
Δείτε περισσότερα θέματα 

Δεν υπάρχουν σχόλια: