ΣΙΝΕ

Τετάρτη 5 Οκτωβρίου 2011

Η ειδική έκδοση των Adidas Originals για τους Ολυμπιακούς του Λονδίνου!

Μια σειρά παπουτσιών με το μοτίβο της Union Jack, της σημαίας του Ηνωμένου Βασιλείου, θα πωλείται αποκλειστικά στα καταστήματα της Adidas στη Μεγάλη Βρετανία.
Ως ένας από τους μεγάλους χορηγούς των Ολυμπιακών Αγώνων του Λονδίνου, η Adidas αναμένεται να παρουσιάσει μια τεράστια γκάμα νέων προϊόντων μέσα στους επόμενους μήνες, για να επωφεληθεί στο έπακρο της συνεργασίας αυτής. Ήδη η σειρά Adidas Originals φέρνει στα
βρετανικά καταστήματα αρκετά ζευγάρια παπουτσιών που θα πωλούνται αποκλειστικά εκεί. To βασικό τους χαρακτηριστικό θα είναι η χρήση των χρωμάτων και του μοτίβου της Union Jack, της σημαίας του Ηνωμένου Βασιλείου δηλαδή. Αλλά είναι δεδομένο ότι δεν πρόκειται να αγορασθούν μόνο από «πατριώτες» Βρετανούς. Ίσα ίσα που το limited edition του project αναμένεται να προσελκύσει το ενδιαφέρον των fashionistas και των φανατικών των sneakers της Adidas. Όποιοι σκοπεύετε να ταξιδέψετε στην Μεγάλη Βρετανία άμεσα, οπλισθείτε με υπομονή. Οι παραγγελίες για ένα ζευγάρι Adidas Originals GB ενδέχεται να πέσουν βροχή!
Δείτε περισσότερα θέματα 

Δεν υπάρχουν σχόλια: