ΣΙΝΕ

Σάββατο 8 Οκτωβρίου 2011

Και υπάλληλος τραπέζης στη ληστεία στην ALPHA BANK...

Δύο ακόμα άτομα προσήχθησαν το Σάββατο από την Ασφάλεια Αττικής για τη μεγάλη ληστεία στο υποκατάστημα της ALPHA BANK στο αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος, την περασμένη Κυριακή, με λεία 1.430.000 ευρώ.
Σύμφωνα με πληροφορίες, ο ένας προσαχθείς είναι 25 ετών, υπάλληλος του υποκαταστήματος και γιος ενός από τους υπεύθυνους ασφαλείας της τράπεζας ο οποίος φέρεται ότι έδωσε τις πληροφορίες στους ληστές για το χώρο και
τις λεπτομέρειες που χρειάζονταν για να πάρουν τα χρήματα από το χρηματοκιβώτιο, ενώ προσποιήθηκε ότι ήταν και αυτός όμηρος, όταν εισέβαλε ο ληστής.
Ο δεύτερος είναι «μπράβος» της νύχτας και ιδιοκτήτης μπαρ, στο οποίο γνωρίστηκε με τον 25χρονο υπάλληλο της τράπεζας.
Συνολικά οι κρατούμενοι για την υπόθεση είναι πέντε αφού την Παρασκευή συνελήφθησαν ένα ζευγάρι και ένας Αλβανός υπήκοος, ο οποίος φέρεται ότι ήταν ο αυτουργός της ληστείας.
Στην κατοχή των δύο νέων προσαχθέντων βρέθηκαν 293.880 ευρώ και ένα πιστόλι REPLICA.
Υπενθυμίζεται ότι στο σπίτι του Αλβανού στα Εξάρχεια και των άλλων δύο που προσήχθησαν, βρέθηκαν: 739.530 ευρώ, 8.990 λίρες Αγγλίας, 31.000 δολάρια ΗΠΑ, δύο πιστόλια, ένας ηλεκτρικός εκκενωτής, 802 φυσίγγια διαφόρων διαμετρημάτων, αλεξίσφαιρο γιλέκο, 50 δεσμοταινίες τράπεζας, διάφορες ηλεκτρονικές συσκευές και άλλα αντικείμενα.
Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές αναμένεται όλες οι προσαγωγές να εξελιχθούν σε συλλήψεις και θα οδηγηθούν εντός της ημέρας στον εισαγγελέα.
Πηγή:ΑΠΕ
Δείτε περισσότερα θέματα 

Δεν υπάρχουν σχόλια: