ΣΙΝΕ

Παρασκευή 7 Οκτωβρίου 2011

Όργια στη σουίτα του Ashton Kutcher [φωτο]

Βγήκαν στο φως τα πειστήρια της απιστίας του Ashton Kutcher. Δείτε φωτογραφίες από τα όργια του Ashton Kutcher.
Aπό τη μέρα που έσκασε το σκάνδαλο της απιστίας του Ashton Kutcher, υπήρχαν μόνο οι
ισχυρισμοί της 23χρονης Sara Leal -που έλεγε ότι πήγε μαζί του- αλλά και των αυτόπτων μαρτύρων που τους είχαν δει μαζί στο club και στη συνέχεια στο ξενοδοχείο του San Diego.
Τώρα, κυκλοφορούν σε όλο το διαδίκτυο φωτογραφίες που απεικονίζουν τον Ashton Kutcher παρέα με τέσσερις ξανθιές γυναίκες στη σουίτα του (μια εκ των οποίων και η Sara), να διασκεδάζει ξέφρενα.
Οι κοπέλες είναι ημίγυμνες και έτοιμες για όλα, με την 23χρονη πέτρα του σκανδάλου να μην έχει και πολλούς ηθικούς φραγμούς. Τις τέσσερις γυναίκες «σύστησε» στον Ashton Kutcher το club «Fluxx» στο San Diego όπου διασκέδαζε παραμονή της επετείου του με την Demi Moore. Μετά το πάρτι, ο 33χρονος ηθοποιός επέλεξε να κρατήσει μαζί του την 23χρονη Sara Leal, την οποία και οδήγησε στο δωμάτιο του με το που έφυγαν οι υπόλοιπες της παρέας.
Νωρίτερα, στο δωμάτιο είχε προηγηθεί ένα άγριο πάρτι, το οποίο θύμιζε κάτι από «Ηangover» ή «Entourage». Οι κοπέλες τριγύριζαν στο δωμάτιο ημίγυμνες, η μουσική στο τέρμα και όλοι τους ήταν πιωμένοι μέχρις εσχάτων, με τον Aston Kutcher να τριγυρίζει γυμνός μέσα στη σουίτα.
Μετά και από αυτές τις φωτογραφίες, είναι αμφίβολο κατά πόσον μπορεί να σωθεί τελικά ο γάμος της Demi Moore με τον Aston Kutcher.Η 48χρονη ηθοποιός πάντως, δεν έχει τοποθετηθεί ακόμα δημόσια για το ζήτημα.
Δείτε τις φωτογραφίες από τα όργια του Ashton Kutcher στη σουίτα ξενοδοχείου:

Δεν υπάρχουν σχόλια: