ΣΙΝΕ

Κυριακή 2 Οκτωβρίου 2011

Ποια διάσημη bitch βρήκε άντρα που να την αντέχει;

Ήταν η πιο αντιπαθητική παρουσία στο Beverly Hills 90210 και αυτό το μίσος που τρέφαμε όλοι τότε για αυτήν έχει παραμείνει ασίγαστο μέχρι και σήμερα. Παρά τον «καλό» ρόλο της στις «Μάγισσες», όλοι ξέραμε κατά βάθος πως κι εκεί ήταν η bitch της υπόθεσης.
Ο λόγος για την Shannen Doherty, η οποία πρόσφατα ανακοίνωσε τον τρίτο γάμο της, ο οποίος θα γίνει στις 15 Οκτωβρίου, με τον φωτογράφο Kurt Iswarienko.
Η Doherty είχε ξαναπαντρευτεί στο παρελθόν, πρώτα με τον τηλεοπτικό παραγωγό Rick Salomon, και έπειτα με τον ηθοποιό Ashley Hamilton. Και οι δύο γάμοι κράτησαν λιγότερο από χρόνο, κάτι όχι και τόσο περίεργο αν θυμηθούμε παλιότερα δημοσιεύματα που ήθελαν τη Doherty να έχει και στην πραγματική ζωή ακριβώς τον ίδιο απαίσιο χαρακτήρα που είχε στη τηλεόραση.
Ο γάμος της με τον Iswarienko, μάλιστα, πρόκειται να μαγνητοσκοπηθεί για μια επικείμενη τηλεοπτική σειρά που θα έχει τη μορφή reality και θα ακολουθεί τη Doherty στη καθημερινότητά της. Ναι, γιατί αυτό ακριβώς έλειπε από τη τηλεόραση. Τώρα είμαστε καλυμμένοι.
queen.gr
Δείτε περισσότερα θέματα