ΣΙΝΕ

Τρίτη 4 Οκτωβρίου 2011

ΑΕΚ: Ράγισε το γυαλί Χιμένεθ - διοίκησης!

«Με ξεφτιλίζουν και εσείς κοιτάτε» φέρεται να είπε ο Ισπανός σε παράγοντες της Ενωσης!!!
Ο Μανόλο Χιμένεθ είναι ιδιαίτερα ενοχλημένος από το γεγονός ότι η διοίκηση της ΑΕΚ τον άφησε εκτεθειμένο.
Ολα όσα συνέβησαν το τελευταίο διάστημα, από την πλήρη αποκαθήλωση του ως την απόφαση να διατηρηθεί στην τεχνική ηγεσία της ομάδας, έχουν ενοχλήσει πάρα πολύ τον προπονητή της ΑΕΚ κ. Μανόλο Χιμένεθ. 
Δεν νιώθει ασφαλής στο χώρο εργασίας του, αντιθέτως γνωρίζει ότι
αν δεν υπήρχε στη μέση το θέμα της αποζημίωσης του, θα αποτελούσε εδώ και μέρες παρελθόν από την ομάδα, ανεξαρτήτως με το ότι υπό της οδηγίες του αυτή μετρά τρεις νίκες σε τέσσερις αγώνες πρωταθλήματος.
Ο ισπανός προπονητής τα γνωρίζει όλα! Τα εξευτελιστικά εναντίον του δημοσιεύματα που τον χαρακτήριζαν «παπατζή»,«άσχετο» και «μάγειρα» υπό την ανοχή της κιτρινόμαυρης διοίκησης η οποία όχι απλώς δεν έσπευσε να τον προστατεύσει αλλά με τη βουβή στάση της έδειξε σαν να συναινεί σε αυτά!
Γνωρίζει επίσης ότι υπήρξε απόφαση για την απομάκρυνσή του η οποία τελικά δεν αποδείχθηκε και τόσο... ειλημμένη όσο ισχυρίζονταν οι διοικούντες την ΠΑΕ καθώς το πρόβλημα με την αποζημίωση του Ισπανού δεν βρήκε ποτέ λύση.
Εχει ενημερωθεί επίσης πλήρως και με λεπτομέρειες για τον τρόπο με τον οποίο η ΑΕΚ «άδειασε» τον κ. Νίκο Κωστένογλου ο οποίος προοριζόταν για αντικαταστάτης του και περιμένοντας την Ενωση (όπως του υποδείχθηκε από τους ανθρώπους της), τελικά βγήκε διπλά χαμένος καθώς έχασε και την ευκαιρία της Ανόρθωσης η οποία του προσέφερε 500.000 ευρώ για κλειστό διετές συμβόλαιο!


«Με ξεφτιλίζουν κι εσείς κοιτάτε»
Αυτή ήταν η ατάκα που χρησιμοποίησε ο κ. Χιμένεθ στην τελευταία συνομιλία του με τους ανθρώπους της ΑΕΚ, αναφερόμενος στα δημοσιεύματα που τον έστησαν στο απόσπασμα χρησιμοποιώντας άκρως υποτιμητικούς και ειρωνικούς χαρακτηρισμούς. «Με τη στάση σας ήταν σαν να συμφωνούσατε με όλα αυτά» ανέφερε ο ισπανός τεχνικός ο οποίος εντός της ημέρας θα έχει (παρουσία του ατζέντη του) συνάντηση με τον πρόεδρο της ΠΑΕ κ. Σταύρο Αδαμίδη προκειμένου να πάρει απαντήσεις για το συγκεκριμένο ζήτημα.
Ασφαλώς θα ζητήσει εξηγήσεις για το θέμα του κ. Κωστένογλου το οποίο η ΠΑΕ εδώ και δύο ημέρες αποδίδει σε... υπερβολές των δημοσιογράφων, προκαλώντας μεταξύ άλλων και την αγανάκτηση του έλληνα τεχνικού ο οποίος προφανώς και θα έχει πολλά ενδιαφέροντα πράγματα να πει για την υπόθεση αν ανοίξει το στόμα του. Ωστόσο ο 41χρονος προπονητής, επειδή θεωρεί τον εαυτό του «στρατιώτη της ΑΕΚ» δεν επιθυμεί να μπει σε τέτοια διαδικασία.
Σε κάθε περίπτωση, το διαζύγιο ΑΕΚ - Χιμένεθ είναι ένα ενδεχόμενο που θα συνεχίσει να αιωρείται καθώς είναι πλέον ξεκάθαρο ότι ο ισπανός τεχνικός θα αποτελούσε ήδη παρελθόν αν οι α-μέτοχοι ιδιοκτήτες της ΠΑΕ κκ. Πέτρος Παππάς και Νίκος Νοτιάς έπαιρναν επάνω τους την ευθύνη για να αποπληρωθούν τα οφειλόμενα προς τον προπονητή αλλά και να δοθούν επιταγές για την αποζημίωση του. Ωστόσο αμφότεροι σφυρίζουν αδιάφορα για όλα τα θέματα της εταιρείας που ακόμα τους ανήκει και ουσιαστικά τελεί υπό την ομηρία τους...
Δείτε περισσότερα θέματα 
tovima.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: