ΣΙΝΕ

Σάββατο 15 Οκτωβρίου 2011

Με την ευλογία του Αγίου Όρους!!!

Τέλος στα συνεχόμενα απρόοπτα που έχουν παρουσιαστεί τις τελευταίες μέρες κάθε λογής στην ποδοσφαιρική ομάδα του Άρη θέλησε να βάλει η διοίκηση της ΠΑΕ.Το πώς;
Mε την παρουσία στην προπόνηση στο «Κλεάνθης Βικελίδης» μοναχών από την αδελφότητα Θωμάδων της σκήτης της Αγίας Άννης του Αγίου Όρους που έδωσαν την ευλογία τους.
Παρουσία που είχε να κάνει μετά από σχετικό κάλεσμα του
διευθύνοντα συμβούλου της ΠΑΕ Άρης, Αντώνη Ζαμπέτα, με άπαντες στις τάξεις της ομάδας της Θεσσαλονίκης – διοίκηση και τεχνικό τιμ – να πιστεύουν πως θα δώσει μία άλλη αύρα εν όψει της συνέχειας.
Πριν από την έναρξη της προπόνησης δύο μοναχοί από την αδελφότητα Θωμάδων της σκήτης της Αγίας Άννης του Αγίου Όρους παραχώρησαν συνέντευξη στον ΑΡΗΣ FM 92,8 και δεν έκρυψαν πως και οι ίδιοι αθλούνται λέγοντας χαρακτηριστικά: "Ο αθλητισμός μοιάζει με το μοναστήρι και τη ζωή που κάνουμε εμείς οι κληρικοί".
Όσο για το ευχέλαιο που θα πραγματοποιούσαν και το τι είχανε σκοπό να πούνε σε όλους στην ομάδα του Άρη είπαν:
"Πρέπει να αγαπάνε το ποδόσφαιρο και τον Άρη, διότι αυτά είναι ιδέες και ιδανικά τα οποία πρεσβεύουν και αντιπροσωπεύουν έναν ολόκληρο λαό που τα λατρεύει".
Στην ολοκλήρωση της παρουσίας τους ευχήθηκαν σε όλη την οικογένεια του Άρη να δει την ομάδα της πρωταθλητή και με έναν τίτλο, δίνοντας την υπόσχεση της δικής τους νέας επίσκεψης με αφορμή το γεγονός αυτό.
sport24.gr
Δείτε περισσότερα θέματα 

Δεν υπάρχουν σχόλια: