ΣΙΝΕ

Τετάρτη 5 Οκτωβρίου 2011

Το λεωφορείο με την Τζούλια καλόγρια!!!

Πώς θα σας φαινόταν αν βλέπατε πέντε σεξοβόμβες καλόγριες να βολτάρουν στους δρόμους της Αθήνας πάνω σε ένα διώροφο τουριστικό λεωφορείο και να λικνίζονται ρυθμικά στους ρυθμούς του απολυτίκιου «Σώσον Κύριε τον λαόν σου» που θα ψάλλει ο ιερέας που θα τις συνοδεύει κρατώντας στο ένα χέρι το κινητό και στο άλλο την
αγιαστούρα;
Κι όμως, αυτή η εικόνα θα επικρατεί από αύριο στο κέντρο της Αθήνας. Αυτό το concept αποτελεί ιδέα του σκηνοθέτη Ομηρου Ευστρατιάδη για να προμοτάρει τη νέα του ταινία «Οι Πόντιοι New Generation», που θα κάνει πρεμιέρα στην Αθήνα στις 13 Οκτωβρίου σε εξήντα αίθουσες σε όλη τη χώρα.
Στο λεωφορείο θα επιβαίνουν οι παραστρατημένες καλόγριες Τζένη Κοσμίδου, Σοφία Σπαντιδάκη, Μαρία Φραγκουλάκη, Τζίνα Γεωργαντζά και η πιο παραστρατημένη Τζούλια Αλεξανδράτου, και ο Ηλίας Κωνστατίνου.
Για μία εβδομάδα τουλάχιστον αυτό το λεωφορείο θα γυρίζει σε όλη την Αθήνα, ξεκινώντας από τους κεντρικούς δρόμους και φτάνοντας μέχρι την Κηφισιά. «Σε αυτό το χάλι που έχει καταντήσει ο τόπος μόνο ένα θεϊκό θαύμα θα μας σώσει» δήλωσε στην «Espresso» ο Ομηρος Ευστρατιάδης.
Στη διανομή παίρνουν μέρος οι Παύλος Κοντογιαννίδης, Μιχάλης Μητρούσης, Κώστας Βουτσάς, Πηνελόπη Πιτσούλη, Ζωζώ Σαπουντζάκη, Παναγιώτης Ψωμιάδης, Μάρκος Λεζές, Τάκης Βαμβακίδης, Μάγδα Τσαγγάνη, Σταμάτης Τζελέπης, Ελένη Φιλίνη. Η επίσημη πρεμιέρα θα γίνει στις 10 Οκτωβρίου στο «Mall» στο Μαρούσι.
Espressonews.gr
Δείτε περισσότερα θέματα 

Δεν υπάρχουν σχόλια: