ΣΙΝΕ

Πέμπτη 6 Οκτωβρίου 2011

Θετικός για την Εθνική ο Βιεϊρίνια

Το ενδεχόμενο να αγωνιστεί ο Αντελίνιο Βιεϊρίνια με την Εθνική Ελλάδος υπάρχει σαν σκέψη αρκετές ημέρες στα κλιμάκια της ΕΠΟ και του ομοσπονδιακού μας συγκροτήματος, αλλά ο Πορτογάλος επθετικός με δηλώσεις του στην "O' Jogo" το επιβεβαίωσε.
Όσοι αναρωτήθηκαν με το χθεσινό ρεπορτάζ για το αν... ρώτησε κανείς τον Βϊερίνια για το αν ο ίδιος θέλει να γίνει Έλληνας, παίρνουν την απάντησή τους από τον ίδιο τον Πορτογάλο, αποκαλύπτοντας μάλιστα πως το έχει ήδη συζητήσει με τον προπονητή της Εθνικής, Φερνάντο Σάντος!
«Το όνειρό μου ήταν πάντα να παίξω για την πατρίδα μου, αλλά τώρα το σκέφτομαι. Υπάρχει μπροστά μου η πιθανότητα να αγωνιστώ στην Εθνική Ελλάδος, από τη στιγμή που δεν έχω παίξει ποτέ στην
«Ο Φερνάντο Σάντος μου έδωσε πάλι τη χαρά του παιχνιδιού (σ.σ.: στον ΠΑΟΚ). Έχω μια σχέση τεράστιου αλληλοσεβασμού μαζί του και μπορώ να πω, ότι έχω μιλήσει μαζί του για το ενδεχόμενο να αγωνιστώ στην Εθνική Ελλάδος, αλλά ήταν μια συζήτηση μεταξύ φίλων και τίποτα παραπάνω».
Καταλήγοντας ο 25χρονος επιθετικός είπε: «Το γεγονός ότι δεν έχω κληθεί στην εθνική ανδρών της Πορτογαλίας νομίζω ότι οφείλεται στο ότι έχουν καλύτερους παίκτες και δεν πιστεύω ότι θα με καλέσουν από την Πορτογαλία μόνο και μόνο επειδή μπορεί να παίξω για την Ελλάδα. Εχω καταφέρει πολλά με τον ΠΑΟΚ τόσο στο πρωτάθλημα όσο και στο Europa League. Κι αυτή τη σεζόν νομίζω ότι τα πηγαίνω πολύ καλά.

Δεν υπάρχουν σχόλια: