ΣΙΝΕ

Παρασκευή 21 Οκτωβρίου 2011

Απαλλάχθηκε οριστικά η Δόξα Δράμας και ονειρεύεται Σούπερ Λίγκα!!!

Απαλλάχθηκε οριστικά από όλες τις κατηγορίες για δωροδοκία και παράνομο στοιχηματισμό η Δόξα Δράμας και πλέον ονειρεύεται συμμετοχή στη Σούπερ Λίγκα. Η Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ δεν βρήκε ενοχοποιητικά στοιχεία για τους Δραμινούς και απέρριψε την έφεση του αναπληρωτή ποδοσφαιρικού εισαγγελέα, Μανώλη Αντωνακάκη, στον οποίο επιτέθηκε δριμύτατα ο
πρόεδρος της Δόξας, Θανάσης Σάμιος.
Εκτός εαυτού ο μεγαλομέτοχος της δραμινής ΠΑΕ είπε στην απολογία του: "Ντρέπομαι που είμαι εδώ. Είμαι εφοπλιστής με μάστερ νομικής. Ντρέπομαι για αυτά τα αρρώστα μυαλά που έκαναν έφεση και παρακαλώ να το γράψετε στα πρακτικά. Δεν γίνεται να κάνουν κατάχρηση εξουσίας κάποιοι που δεν αγαπούν το ποδόσφαιρο και είναι άσχετοι. Τον καλώ να παραιτηθεί αυτόν που μας άσκησε έφεση. Είναι άσχετος με το ποδόσφαιρο και έχει κακή πρόθεση. Είναι απόλυτη ντροπή της αθλητικής δικαιοσύνης. Έχουμε κάτσει τέσσερις φορές κατηγορούμενοι χωρίς να ξέρουμε το γιατί".
Πλέον η Δόξα Δράμας στρέφει το βλέμμα στο ΔΣ της ΕΠΟ την επόμενη Τρίτη, οπότε και θα παρθεί η τελική απόφαση για την πρόταση των τεσσάρων υποψήφιων αντικαταστατών του Ολυμπιακού Βόλου και της Καβάλας. Υπενθυμίζεται ότι Δόξα, Λάρισα, Λεβαδειακός και Πανσερραϊκός έχουν καταθέσει αίτημα άμεσης αύξησης των ομάδων του πρωταθλήματος σε 18.
Δείτε περισσότερα θέματα 

Δεν υπάρχουν σχόλια: