ΣΙΝΕ

Τετάρτη 12 Οκτωβρίου 2011

Αντιμέτωπη με το πιο τραγικό παιχνίδι της μοίρας η Πέγκυ Ζήνα!

Λίγες ώρες μετά το πιο χαρμόσυνο γεγονός στη ζωή της, τη γέννηση της κόρης της Ηλέκτρας, η Πέγκυ Ζήνα βρέθηκε αντιμέτωπη με το πιο τραγικό παιχνίδι της μοίρας.
Ο πατριός της, Νίκος Σιφτελής, ο άνθρωπος που της στάθηκε σαν πατέρας, έφυγε αιφνιδιαστικά από
τη ζωή, παγώνοντας το χαμόγελο στο πρόσωπο της ίδιας και της μητέρας της Στέλλας Χρυσικοπούλου.
Οι συγγενείς της Πέγκυς μιλούν για έναν άνθρωπο έξω καρδιά που αγαπούσε πολύ τόσο την Πέγκυ, όσο και τη μητέρα της, ο οποίος περίμενε πως και πως τον ερχομό της μικρής Ηλέκτρας.
Δυστυχώς όμως η μοίρα είχε άλλα σχέδια και δεν το άφησε να κρατήσει τη μικρή στην αγκαλιά του. Η Πέγκυ, που σήμερα αναμένεται να βγει από το μαιευτήριο, προσπαθεί να είναι ήρεμη για τη μικρή Ηλέκτρα, όμως ο πόνος είναι μεγάλος, αφού μετά το χαμό του πατέρα της, όταν ήταν μικρή, τώρα πρέπει να αντιμετωπίσει το θάνατο του πατριού της και μάλιστα στην πιο ευτυχισμένη στιγμή της ζωής της.
Σύμφωνα με την “Πρωινή Μελέτη”, ο Νίκος Σιφτελής είχε αντιμετωπίσει κάποια προβλήματα υγείας πριν από οχτώ χρόνια και πριν από λίγες μέρες είχε αισθανθεί κάποιες μικροενοχλήσεις, στις οποίες όμως δεν έδωσε σημασία, παρά τις πιέσεις της συντρόφου του να πάει στο γιατρό.
Τη Δευτέρα όμως οι ενοχλήσεις αυτές έγιναν εντονότερες και τότε πήγε στο νοσοκομείο Ελπίς. Εκεί οι γιατροί διέγνωσαν ρήξη ανευρύσματος και έκαναν ότι μπορούσαν για να τον κρατήσουν στη ζωή.
Δυστυχώς όμως δεν τα κατάφεραν. Ο πατριός της Πέγκυς Ζήνα, έφυγε από τη ζωή, λίγο πριν κλείσει τα 60 του χρόνια.
Δείτε το video…

Δεν υπάρχουν σχόλια: