ΣΙΝΕ

Δευτέρα 31 Οκτωβρίου 2011

ΞΕΝΙΔΗΣ: «Πιάνει δουλειά» κι επίσημα!!!

ΔΑΚ ΓΡΕΒΕΝΩΝ
Η απόφαση εισόδου του Γιώργου Ξενίδη στην καθοδήγηση του ποδοσφαιρικού τμήματος του Ηρακλή πάρθηκε στη συγκέντρωση του Ιβανωφείου πριν από λίγες ημέρες, ωστόσο θεσμικά αυτό το διάστημα δεν είχε ρόλο, τόσο ο ίδιος, όσο και οι συνεργάτες του. Σήμερα θα κατατεθεί επίσημα στο Πρωτοδικείο Θεσσαλονίκης η αίτηση ορισμού νέας διοίκησης στον Γυμναστικό Σύλλογο, γεγονός το οποίο αυτόματα θα επισημοποιήσει και την παρουσία της «ομάδας Ξενίδη» στη διοίκηση του ποδοσφαιρικού τμήματος του Ημίθεου.
Με την επισημοποίηση της ανάληψης καθηκόντων, αλλά και τον καταμερισμό αρμοδιοτήτων σ’ όλους όσους θα βρίσκονται στη νέα διοίκηση (Κακιούσης, Χάγκαν και Ηρακλής), το νέο «κυανόλευκο» σχήμα αναμένεται να λειτουργεί πλέον με επίσημο τρόπο. Όλο αυτό το διάστημα (ακόμη και μέσα στο Σαββατοκύριακο) υπήρξαν

αρκετές κινήσεις προκειμένου να δοθούν λύσεις σε προβλήματα τα οποία απασχολούν την ομάδα. Ήδη άλλωστε η «ζωή» στη Μίκρα ξεκινά και πάλι, με τους ρυθμούς αναγκαστικά να είναι διαφορετικοί, πιο γρήγοροι προκειμένου να καλυφθεί το πολύτιμο χαμένο έδαφος.

Έτοιμος για ενίσχυση
Στον Ηρακλή περιμένουν σήμερα απαντήσεις από την ΕΠΟ σε δύο σημαντικά αιτήματα που έχουν καταθέσει σχετικά με την πρεμιέρα των υποχρεώσεών τους και τη μεταγραφική ενίσχυση. Οι «κυανόλευκοι» ζητούν εύλογα να τους δοθεί μια μικρή χρονική παράταση προκειμένου να καλύψουν το χαμένο έδαφος, μιας και όλο το καλοκαίρι δε γνώριζε κανείς που θα αγωνίζεται η ομάδα και ως εκ τούτου αυτή τη στιγμή υπάρχει ομάδα που συγκροτείται από παιδιά των ακαδημιών. Παράλληλα στον Ηρακλή είναι έτοιμοι εφόσον πάρουν το «πράσινο φως» από την Ομοσπονδία, προκειμένου να προχωρήσουν σε κινήσεις ενίσχυσης, στο μέτρο του δυνατού. Αλληλένδετο με το αίτημα μικρής παράτασης των μεταγραφών για την ομάδα, είναι και το αίτημα αναβολής της πρεμιέρας. Στον Ηρακλή ζητούν από την ΕΠΟ να μην αγωνιστούν την προσεχή Κυριακή, κινούμενοι στο ίδιο σκεπτικό όπως στο θέμα των μεταγραφών. Στη Μίκρα περιμένουν απαντήσεις από την Ομοσπονδία, ευελπιστώντας τα λογικά αιτήματά τους να γίνουν αποδεκτά στο πλαίσιο της διεξαγωγής ενός πρωταθλήματος επί ίσοις όροις.

Παίρνει το χρίσμα η ΠΑ.Λ.Η.
Αναμενόταν να γίνει στο τέλος της περασμένης εβδομάδας, ωστόσο οι αργίες μετέθεσαν χρονικά την κίνηση αυτή για σήμερα. Η Πανελλήνια Λέσχη Φίλων Ηρακλή θα αναλάβει καθήκοντα διοίκησης του Γ.Σ., με την παρουσία και των Γωγάκου, Τζήμα, ώστε να προχωρήσει τον σύλλογο σε μια ιδιαίτερα δύσκολη περίοδο για τον Ερασιτέχνη. Το πρωί αναμένεται να κατατεθεί το αίτημα στο Πρωτοδικείο Θεσσαλονίκης και να επισημοποιηθεί η είσοδος της ΠΑ.Λ.Η. στα διοικητικά του Γ.Σ..

metrosport.gr
Δείτε περισσότερα θέματα

Δεν υπάρχουν σχόλια: