ΣΙΝΕ

Παρασκευή 28 Οκτωβρίου 2011

Ζητάει παράταση ο Ηρακλής

Ο Ηρακλής απέστειλε στην ΕΠΟ αίτημα για εξασφάλιση παράτασης για τη συμμετοχή του στο περιφερειακό πρωτάθλημα. Συναντήσεις με παίκτες είχαν οι Ξενίδης και Χάγκαν...
Ο Γηραιός θα συμμετέχει στον 2ο όμιλο του Περιφερειακού πρωταθλήματος τη φετινή σεζόν το οποίο θα ξεκινήσει στις 6 Νοεμβρίου, ωστόσο ζήτησε και επίσημα παράταση από την ΕΠΟ.
Συγκεκριμένα, οι άνθρωποι του συλλόγου έχουν αποστείλει από την Τρίτη (25/10) στην ΕΠΟ επίσημο αίτημα για εξασφάλιση παράτασης στη συμμετοχή της στον 2ο όμιλο, καθώς η ομάδα δεν είναι έτοιμη μετά από τις πολλαπλού χαρακτήρα εκκρεμότητες, που αντιμετώπισε.
Επίσης στον Ηρακλή, με την ίδια ακριβώς αιτιολογία, αναμένουν από την ΕΠΟ απάντηση σε αίτημα για παράταση των μεταγραφών για μία εβδομάδα, ώστε να έχει την ευκαιρία η ομάδα για ενίσχυση, πριν την έναρξη των υποχρεώσεών της.
Παράλληλα, οι υπεύθυνοι του Ηρακλή απέστειλαν στην ΕΠΟ έγγραφο, μέσω του οποίου ζητούν να τους γνωστοποιηθεί, αν η όποια οφειλή της ΠΑΕ προς την Ομοσπονδία μεταφέρεται και στον Γυμναστικό Σύλλογο και εξακολουθεί να βαρύνει τον Ηρακλή ή αν έχει παραγραφεί.
sport.gr
Δείτε περισσότερα θέματα 

Δεν υπάρχουν σχόλια: