ΣΙΝΕ

Τρίτη 11 Οκτωβρίου 2011

Σάντος: "Θέλω δώρο τη νίκη"

Ο Φερνάντο Σάντος συμπληρώνει σήμερα τα 57 χρόνια του χρόνια και ζητεί από τους παίκτες νίκη στη Γεωργία και πρόκριση στην τελική φάση του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος
Αν και η ισοπαλία είναι αποτέλεσμα που σφραγίζει την πρόκριση της Εθνικής στα τελικά του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος, ο Φερνάντο Σάντος ξεκαθάρισε πως η
ελληνική Εθνική ομάδα θα αγωνιστεί με ξεκάθαρο στόχο τη νίκη.
«Σε κάθε άλλη περίπτωση θα έχει αλλοιωθεί ο χαρακτήρας της ομάδας. Θα μπούμε για τη νίκη», είπε ο Πορτογάλος προπονητής. Ο Σάντος έγινε 57 ετών και όπως έλεγε «θέλω ως δώρο τη νίκη και την πρόκριση στα τελικά , κάτι που θα πανηγυρίσουμε όλοι μαζί».
Σε άλλα σημεία της συνέντευξης Τύπου, ο Σάντος τόνισε: «Θέλαμε από την αρχή να είμαστε στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα. Αυτός ήταν ο πρωταρχικός μας στόχος. Θέλαμε να δημιουργήσουμε μια συγκεκριμένη ταυτότητα. Θα έχουμε προσοχή στην άμυνα και θα επιδιώξουμε να είμαστε σωστοί στην επιθετική μας λειτουργία. Το ματς είναι δύσκολο , η Γεωργία είναι καλή ομάδα και με ικανό προπονητή. Εχει δημιουργήσει προβλήματα σε όλους τους αντιπάλους της».
Σε ό,τι αφορά στα σχέδια του Σάντος, δεν αποκλείεται να πάρει θέση βασικού ο Αγγελος Χαριστέας. Ο διεθνής κυνηγός επέστρεψε στην ομάδα ύστερα από περίπου έναν χρόνο και με δεδομένη την απουσία του(τιμωρημένου) Σαμαρά, μπορεί να βρεθεί στην αρχική ενδεκάδα.
ΤΑ ΝΕΑ
Δείτε περισσότερα θέματα 

Δεν υπάρχουν σχόλια: