ΣΙΝΕ

Τρίτη 4 Οκτωβρίου 2011

Την βίαζε ο εργοδότης ενώ την απειλούσε για το παιδί της!!!

Στην καταγγελία του βιασμού της από τον εργοδότη της αλλά και του εξαναγκασμού της να συνευρίσκεται με άλλους πελάτες του μαγαζιού στο οποίο δούλευε προχώρησε μια 22χρονη κοπέλα, μητέρα ενός 4χρονου παιδιού. Η γυναίκα πήγε την Κυριακή στην Ασφάλεια Λαμίας για να δώσει ένα τέλος στο μαρτύριό της.
Όπως υποστήριξε η γυναίκα, που κατάγεται από την
Αλβανία, εργαζόταν τους τελευταίους μήνες ως σερβιτόρα σε νυχτερινό μπαρ στη Λαμία αλλά ο 57χρονος ιδιοκτήτης του μπαρ με τη χρήση βίας και με απειλές κατά της ίδιας και (κυρίως) του παιδιού της, την εξανάγκαζε σε ερωτική συνεύρεση με τον ίδιο αλλά και με πελάτες του καταστήματος, έναντι αμοιβής.
Το απόγευμα της ίδιας μέρας οι αστυνομικοί συνέλαβαν τον 57χρονο και σε έρευνα που ακολούθησε στο μπαρ αλλά και στο σπίτι του, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν ένα πιστόλι ηλεκτρικής εκκένωσης, ένα μεταλλικό πτυσσόμενο γκλοπ, μικροποσότητα χασίς, τέσσερα φιαλίδια με υγρή μεθαδόνη, δέκα ναρκωτικά χάπια και ένα πλαστό χαρτονόμισμα των 50 ευρώ.
Ο 57χρονος Λαμιώτης θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Λαμίας, με τις κατηγορίες για σωματεμπορία, βιασμό, κατοχή ναρκωτικών ουσιών, παράνομη οπλοκατοχή και κυκλοφορία παραχαραγμένων νομισμάτων. Πάντως, ο ίδιος, σύμφωνα με πληροφορίες του lamiareport, υποστηρίζει ότι η καταγγέλλουσα όντως δούλευε στο μπαρ, αλλά τα όσα κατήγγειλε δεν έχουν σχέση με την πραγματικότητα, αφού συζούσαν και την καταγγελία την έκανε όταν ο ίδιος την "έπιασε" επ' αυτοφώρω με άλλον μέσα στο ίδιο τους το σπίτι...
Star.gr
Δείτε περισσότερα θέματα 

Δεν υπάρχουν σχόλια: