ΣΙΝΕ

Κυριακή 30 Οκτωβρίου 2011

Επεισόδια στο βόλεϊ γυναικών!!!


Ανακοίνωση για τα επεισόδια...
Ο γενικός γραμματέας Αθλητισμού, Πάνος Μπιτσαξής, εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία τονίζει ότι η βία η οποία μεταφέρεται από τα ποδοσφαιρικά γήπεδα στο χώρο των άλλων αθλημάτων είναι «φαινόμενο που ανήκει στο κοινό έγκλημα και στις συμμορίες που παρασιτούν στους κόλπους των οργανωμένων οπαδών των μεγάλων, κυρίως, ομάδων».
Η δήλωση του κ. Μπιτσαξή, για τα επεισόδια που έγιναν στο κλειστό του Μαρκοπούλου αναφέρει:
«Δεν είναι η πρώτη φορά που το βόλεϊ γυναικών γίνεται στόχος θρασύδειλων φασιστοειδών. Κτύπησαν με οργανωμένο σχέδιο, ένα γήπεδο, γεμάτο μικρά παιδιά, χωρίς καμία ηθική αναστολή.
Ευτυχώς τα χειρότερα απεφεύχθησαν. Η μεταφερόμενη βία, από τα ποδοσφαιρικά γήπεδα, στο χώρο των άλλων αθλημάτων, είναι φαινόμενο που ανήκει στο κοινό έγκλημα και στις συμμορίες που παρασιτούν στους κόλπους των οργανωμένων οπαδών των μεγάλων, κυρίως, ομάδων.
Η προσπάθεια για την αντιμετώπιση της βίας στον αθλητισμό είναι διαρκής. Οι Ομοσπονδίες των ομαδικών αθλημάτων, σε συνεργασία με την αστυνομία και την πολιτεία, θα πάρουν κάθε αναγκαίο μέτρο για την πρόληψη ενός φαινομένου που εκ των πραγμάτων υπάρχει όσο η βία εξουδετερώνεται στα ποδοσφαιρικά γήπεδα».

Δεν υπάρχουν σχόλια: