ΣΙΝΕ

Τρίτη 11 Οκτωβρίου 2011

Αμερικανός ο υποψήφιος αγοραστής του ΠΑΟ...

Την Πέμπτη καταθέτει πρόταση στον Γ. Βαρδινογιάννη
Αμερικανός είναι ο ενδιαφερόμενος αγοραστής του Παναθηναϊκού, όπως αποκάλυψε ο επικεφαλής του οικονομικού τμήματος της Axiom Capital, Νταβίντ Σινκλέρ. Ο υπεύθυνος της μεσολαβήτριας εταιρίας επιβεβαίωσε ότι αύριο θα βρίσκεται στην Αθήνα για να συναντηθεί με το δικηγορικό γραφείο του κ. Βαρδινογιάννη, ενώ θα μπορέσει να δώσει περισσότερες πληροφορίες μέσα στις επόμενες ημέρες.
Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:
«Ναι έχουμε μιλήσει με κάποιον πελάτη που ενδιαφέρεται να

αγοράσει το πλειοψηφικό πακέτο της ΠΑΕ Παναθηναϊκός. Είναι αμερικανικής καταγωγής. Δεν μπορώ να αναφέρω πολλές περισσότερες πληροφορίες γιατί θα ήταν τουλάχιστον ανέντιμο. Αύριο θα είμαστε στην Αθήνα μαζί με εκπρόσωπο του πελάτη μας, ο οποίος ενδιαφέρεται για ακόμα περισσότερες επενδύσεις στην Ελλάδα. Αγαπά το ποδόσφαιρο και γενικά είναι άνθρωπος των σπορ».
Στις προθέσεις του κ.Σινκλέρ είναι πρώτα να ζητήσει την πραγματοποίηση μιας έρευνας ορκωτών λογιστών στα βιβλία της εταιρείας για να διαπιστώσει την κατάσταση που επικρατεί. Στη συνέχεια θα καταθέσει με κάθε λεπτομέρεια την πρότασή της. Ωστόσο, κάποιες από τις σκέψεις για τους «πράσινους» αναμένεται να τις κάνει γνωστές από την Πέμπτη ενώπιον του Γιάννη Βαρδινογιάννη.
Στο τριφύλλι ξαφνικά βρίσκονται μπροστά σε έναν μεγάλο προβληματισμό καθώς, από την μια πλευρά ο Σαουδάραβας πρίγκηπας φέρεται να κάνει σταθερά βήματα προς την ΠΑΕ, ωστόσο ακόμη περιμένουν το γνήσιο της υπογραφής. Πλέον από χθες έχουν γίνει γνώστες του ενδιαφέροντος της AXIOM CAPITAL, μιας εταιρείας αξιόπιστης με φημισμένη επιχειρηματική δράση της οποίας η πρόταση είναι ικανή να ξεπεράσει κι εκείνη του Σαουδάραβα.
Την ίδια στιγμή, υπάρχουν πληροφορίες για νέα πρόταση από μεγάλους Ρώσους επιχειρηματίες για την ομάδα, η οποία σύντομα θα γίνει γνωστή.
sport-fm.gr

Δείτε περισσότερα θέματα 

Δεν υπάρχουν σχόλια: