ΣΙΝΕ

Τρίτη 4 Οκτωβρίου 2011

Ο Κούγιας αποκάλυψε το πιο στημένο ματς στην ιστορία...

Ως το πιο στημένο ματς στην ιστορία της Football League. χαρακτήρισε ο Αλέξης Κούγιας, την αναμέτρηση
Ηλιούπολη - Λεβαδειακός (2-4), με τον γνωστό ποινικολόγο να είναι ο μάρτυρας κατηγορίας στην εκδίκαση της υπόθεσης με τα στημένα ματς από την Πειθαρχική Επιτροπή της Football League.
«Ο αρχηγός της ομάδας έβαλε αυτογκόλ κι έκανε
πέναλτι. Αυτό είναι το πιο στημένο ματς της ιστορίας», τόνισε ο πρόεδρος της Παναχαϊκής, ενώ φάνηκε να αναγνωρίζει ελαφρυντικά στους κατηγορούμενος ποδοσφαιριστές της Ηλιούπολης, Αναστάσιο Θάνο και Κώστα Ηλιόπουλο: «Έχουν ήδη καταδικαστεί ηθικά για τις συνομιλίες τους με τον Τσακογιάννη… Όμως είναι φτωχόπαιδα και δεν θεωρώ πως είναι βρόμικα πρόσωπα, παρότι έκαναν εκπτώσεις ηθικής».
Ο Αναστάσιος Θάνος τόνισε πως «δεν στοιχημάτισα ποτέ σε βάρος της ομάδας μου», ενώ ο Κώστας Ηλιόπουλος πρόσθεσε «… δεν παίζω στοίχημα. Τα χρήματα που βγάζω από το ποδόσφαιρο ίσα-ίσα που μου φτάνουν για να επιβιώσω».
Στην υπόθεση του αγώνα του Αετού Σκύδρας με την Ηλιούπολη, ο πρόεδρος της πρώτης, Γιάννης Ναυρινιάδης ισχυρίστηκε πως «… δέχτηκα πιέσεις για διαμόρφωση του αποτελέσματος. Ακόμη και ο φροντιστής της ομάδας ερχόταν και μου έλεγε πως με έψαχναν. Εγώ αρνήθηκα σε όλες τις περιπτώσεις και προσπάθησα να μην απαντώ στα τηλέφωνα. Ο Τσακογιάννης έκανε τις προτάσεις, αλλά κανείς δεν ενέδωσε».
Για τον αγώνα του Ιωνικού με την Ηλιούπολη, ο Αλέξης Κούγιας ανέφερε πως «… ο Τσακογιάννης με τον Κανελλάκη συνεννοούνταν για όλα τα παιχνίδια».
Οι υποθέσεις των Ρόδου, Αγροτικού Αστέρα και Λεβαδειακού θα εξεταστούν το πρωί της Πέμπτης. Για την ομάδα της Ρόδου ο Αλέξης Κούγιας ανέφερε πως «… ανέβηκε κατηγορίες με παρέμβαση του Τσακογιάννη και του Μπέου». Στην περίπτωση του Αγροτικού Αστέρα, υπήρξε ένταση στην αίθουσα ανάμεσα στον μεγαλομέτοχο του συλλόγου, Κώστα Ριαβόγλου και τον Αλέξη Κούγια.
«Ο Ριαβόγλου είναι στενός συνεργάτης του Τσακογιάννη και του Μπέου. Αυτοί έκαναν τη Β' Εθνική το βρωμερότερο πρωτάθλημα της Ευρώπης», ανέφερε ο πρόεδρος της Παναχαϊκής, προκαλώντας την αντίδραση του κ. Ριαβόγλου, που τον αποκάλεσε ψεύτη. «Εμείς έχουμε αγανακτήσει μαζί σας, έχουμε χάσει περιουσίες», απάντησε ο Αλέξης Κούγιας».
Seleo.gr News 
Δείτε περισσότερα θέματα 

Δεν υπάρχουν σχόλια: