ΣΙΝΕ

Κυριακή 23 Οκτωβρίου 2011

Προς νέα καθυστέρηση η σέντρα στη Δ' Εθνική...

Εξαιρετικά αμφίβολο είναι να ξεκινήσει το πρωτάθλημα της Δ' Εθνικής στις 30 Οκτωβρίου, καθώς η κατηγορία είναι αναγκασμένη να περιμένει να ξεκαθαρίσει η κατάσταση στο επαγγελματικό ποδόσφαιρο.
Η Football League αναμένεται να ξεκινήσει στις 30/10, ενώ για τη Football League 2 δεν έχει γίνει ακόμη κλήρωση, ούτε έχει διαρρεύσει κάποιο σενάριο για το πότε θα οριστεί η σέντρα.
Παράλληλα, ομιχλώδες παραμένει το τοπίο αναφορικά με τις ομάδες που έχουν υποβιβαστεί στη Δ' Εθνική. Όλες πλην του
Ολυμπιακού Βόλου, έχουν δηλώσει συμμετοχή, ενώ Ηρακλής και Παναιγιάλειος διατηρούν ελπίδες για συμμετοχή σε επαγγελματικές κατηγορίες. Γι' αυτό η Επιτροπή της Δ' Εθνικής της ΕΠΟ είναι υποχρεωμένη να περιμένει λίγο ακόμη, ενώ σημαντικές αποφάσεις αναμένεται να ληφθούν στο ΔΣ της Ομοσπονδίας την ερχόμενη εβδομάδα. Εκεί θα επικυρωθούν οι αλλαγές στη σύνθεση των ομίλων, με την μετακόμιση της ΕΠΣ Τρικάλων από τον 4ο στον 5ο όμιλο, ενώ αναμένεται να αποφασιστεί διακανονισμός των χρεών των ομάδων που υποβιβάστηκαν.
Η πιθανότερη νέα ημερομηνία έναρξης του πρωταθλήματος είναι 13 Νοεμβρίου, με τις κληρώσεις να πάνε για τις αρχές του μήνα.
Δείτε περισσότερα θέματα
fotisbazakas

Δεν υπάρχουν σχόλια: