ΣΙΝΕ

Τετάρτη 19 Οκτωβρίου 2011

Ο Σαμαράς αρνήθηκε να συνοδέψει τον πρωθυπουργό!

Τηλεφωνική επικοινωνία είχε νωρίτερα ο πρωθυπουργός με τον πρόεδρος της ΝΔ, Αντ. Σαμαρά, με το δεύτερο να αρνείται την πρόταση του Γ. Παπανδρέου να πάνε μαζί στις Βρυξέλλες την Κυριακή.
Σε συνέχεια του αρνητικού κλίματος ανάμεσα στους αρχηγούς των δύο μεγάλων κομμάτων, άκαρπη απέβη και η τηλεφωνική επικοινωνία που είχαν σήμερα το πρωί.
Ο πρωθυπουργός πρότεινε στον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης να
επισκεφθούν μαζί τις Βρυξέλλες την Κυριακή, υιοθετώντας "κοινή στάση στο εσωτερικό και το εξωτερικό", πρόταση που ο κ. Σαμαράς απέρριψε.
"Θα πάω στις Βρυξέλλες, αλλά όχι μαζί σου", απάντησε ο κ. Σαμαράς.
Κανένα σημείο σύγκλισης δεν υπήρξε μεταξύ τους, ούτε κατά τη συνάντησή τους χθες Τρίτη, με τον πρόεδρο της ΝΔ, να ρίχνει εκ νέου λάδι στη φωτιά, με βιντεοσκοπημένη δήλωσή του που μεταδόθηκε σήμερα το πρωί και επιβεβαιώνει το "κακό" κλίμα της συνάντησης.
Ο κ. Σαμαράς εμφανίστηκε στο βίντεο λακωνικός και οργισμένος, κατηγορώντας τον πρωθυπουργό ότι "βρίσκεται σε πανικό" και ότι "καθυβρίζει τους πάντες".
"Λόγω των πράγματι κρίσιμων συνθηκών, πήγα και άκουσα τον πρωθυπουργό, αλλιώς μετά το σημερινό, απίστευτο υβρεολόγιο του εναντίον της παράταξης και εναντίον μου δεν θα πήγαινα καθόλου".
"Το ποιος τορπιλίζει την εθνική ομοψυχία στην πράξη, είναι πια ολοφάνερο. Με κάποιον που πραγματικά ενδιαφέρεται για την ενότητα του ελληνικού λαού θα είχα πολλά να πω. Με κάποιον που βρίσκεται σε πανικό και καθυβρίζει τους πάντες, δεν έχω να πω τίποτα", είπε χαρακτηριστικά.
Δείτε περισσότερα θέματα 

Δεν υπάρχουν σχόλια: