ΣΙΝΕ

Σάββατο 15 Οκτωβρίου 2011

Η ΝΔ διέγραψε τον Θ. Λυμπερόπουλο!

Τέλος ο Θ. Λυμπερόπουλος από την Νέα Δημοκρατία. Το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης ανακοίνωσε τη διαγραφή του από τους κόλπους του, του σκληρού συνδικαλιστή και ιδιοκτήτη ταξί.
Τη διαγραφή του προέδρου του ΣΑΤΑ, Θ. Λυμπερόπουλου από την Νέα Δημοκρατία, ανακοίνωσε η αξιωματική αντιπολίτευση. Ως αφορμή ανιχνεύονται οι σκληρές δηλώσεις του κ. Λυμπερόπουλου κατά του διοικητή του ΙΚΑ. Γενικότερα όμως, η στάση του κ. Λυμπερόπουλου είχε εδώ και καιρό προκαλέσει δυσαρέσκεια.

"Ο κ. Λυμπερόπουλος διαγράφεται από τη Νέα Δημοκρατία. Αυτά που λέει ο Αντώνης Σαμαράς τα εννοεί", δήλωσε ο εκπρόσωπος του κόμματος Γιάννης Μιχελάκης.
Να σημειωθεί πως ο πρόεδρος του Συνδικάτου των αυτοκινητιστών έκανε νέες σκληρές δηλώσεις, βάζοντας αυτή τη φορά στο στόχαστρό του και το διοικητή του ΙΚΑ, για το ζήτημα της καταβολής των εισφορών των οδηγών ταξί από τους ιδιοκτήτες τις ημέρες των απεργιών.
"Του είπα ότι θα τον λιώσω μαζί με εσάς αν δεν πάρει πίσω την εγκύκλιο", ανέφερε χαρακτηριστικά ο πρόεδρος του ΣΑΤΑ μιλώντας στην απεργιακή συγκέντρωση των ιδιοκτητών ταξί.
Για την ιστορία, ο κ. Λυμπερόπουλος ήταν μέλος της πολιτικής επιτροπής της ΝΔ και αναπληρωτής γραμματέας παραγωγικών τομέων του κόμματος.
Υπενθυμίζεται ότι την περασμένη Τετάρτη, ο κ. Λυμπερόπουλος συναντήθηκε με τον πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας, μετά την ολοκλήρωση της οποίας είχε εκφράσει μάλιστα την ικανοποίησή του για τη συζήτηση που είχε με τον κ. Σαμαρά.
Δείτε περισσότερα θέματα

Δεν υπάρχουν σχόλια: