ΣΙΝΕ

Κυριακή 16 Οκτωβρίου 2011

Ποια δήλωσε: «Η πρώτη μου εμπειρία με γυναίκα ήταν υπέροχη»!

Ποια γνωστή ηθοποιός απόλαυσε την πρώτη της εμπειρία με γυναίκα; Γιατί της αρέσει ο ρόλος του αρσενικού, στις σχέσεις της με γυναίκες;
Οι σταρ του Hollywood έχουν βαλθεί να μας «στείλουν αδιάβαστους». Είναι δεδομένο αυτό. Αυτή τη φορά, η Evan Rachel Wood μίλησε για την διαφορετική σεξουαλικότητά της και την πρώτη της εμπειρία με γυναίκα:
«Ήταν υπέροχη εμπειρία, αν και στην αρχή δεν σου κρύβω πως η ιδέα μου φαινόταν λίγο τρομακτική. Όχι όμως επειδή νόμιζα ότι

ήταν λάθος, αλλά επειδή ήταν μια εντελώς διαφορετική περιοχή. Αλλωστε, ο τρόπος για να προσεγγίσεις μια γυναίκα είναι εντελώς διαφορετικός από αυτόν που χρησιμοποιείς για να πλησιάσεις έναν άντρα», δήλωσε η ηθοποιός. Και συμπλήρωσε:
«Κοίτα, μπορεί να σου φανεί λίγο κλισέ, αλλά όταν συνοδεύω γυναίκες μου αρέσει να κρατάω τον ρόλο του αρσενικού. Ανοίγω την πόρτα του αυτοκινήτου, κερνάω το δείπνο. Ναι, θέλω να είμαι και να νιώθω απόλυτα ρομαντική».
Η Wood, που φέτος συμπρωταγωνιστεί με τον George Clooney στην νέα αμερικανική υπερπαραγωγή, δεν είχε απολύτως κανέναν ενδοιασμό να αποκαλύψει την προτίμησή της και στις γυναίκες. Βέβαια, το background της δεν μας άφηνε ούτως ή άλλως πολλά περιθώρια να σκεφτούμε ότι κάτι δεν πάει καλά.
Το 2007 γνωρίστηκε, με ποιον λέτε; Με τον Marilyn Manson, με τον οποίο αρραβωνιάστηκε λίγους μήνες αργότερα. Πρωταγωνίστησε στο βίντεο για το κομμάτι Heart shaped glasses και μπήκε στο βιβλίο των ρεκόρ γκίνες ως η πιο ακριβοπληρωμένη ηθοποιός για ένα και μόνο κλιπ. Αν και σήμερα οι δυο τους έχουν χωρίσει η Wood δήλωσε ότι θα τον αγαπά για πάντα.
Ναι, ισχύει, εκτός και εάν στο περασμά της βρεθεί καμιά γυναικεία ύπαρξη.
fimes.gr

Δείτε περισσότερα θέματα 

Δεν υπάρχουν σχόλια: