ΣΙΝΕ

Κυριακή 23 Οκτωβρίου 2011

"Ρε μεγάλε, δείξε μας λίγο τσόντα"!!!

Ο τύπος είχε άγρια βίτσια! 
Το κινητό τηλέφωνο ήταν η αφορμή για να πέσει το ξύλο της αρκούδας σε μία παρέα.
Ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή. Αυτός 45άρης με ελάττωμα να πηγαίνει μόνο με παντρεμένες, αυτή 35άρα με ιστορικό στα μεγάλια λόγια και τα ψέμματα στον άντρα της.
Μέσω καφετέριας γνωρίστηκαν και από την πρώτη στιγμή, το πάθος ήταν μεγάλο. Από το πρώτο κιόλας βράδυ, κατάλαβαν πως
 ταίριαζαν απόλυτα μεταξύ τους, τουλάχιστον στο σεξ. Αποφάσισαν έτσι να βρίσκονται μόνο για την ερωτική πράξη μιας και το παράνομο ζευγάρι είχε διώξει τα ταμπού. Και αφού λέμε ότι έπεσαν τα ταμπού, το εννοούμε μιας και ο 45 άρης μετά από την τρίτη συνάντηση, έβγαλε και.... την κάμερα.
Άρχισε λοιπόν να αποθανατίζει στο κινητό του κάθε νέα στάση που έκανε με την καυτή ξανθιά. Στην συνέχεια τα αποθήκευε στο κινητό του και όποτε βρίσκονταν με τους φίλους τους, τους "τάιζε" και λίγο με σεξουαλική τροφή. Ο ίδιος δεν είχε πρόβλημα μιας και δεν φαίνονταν τα προσόντα του on camera.
Ένα βράδυ λοιπόν σε μια μεγάλη παρέα, ποιος να το πίστευε ότι ο απατημένος σύζυγος θα ήταν και αυτός εκεί και θα έβλεπε την σκανδαλιάρα γυναίκα του. "Ρε μεγάλε, δείξε μας λίγο τσόντα με την γκόμενάρα!" του είπαν και αυτός δίχως να χάσει ευκαιρία, άρχισε να επιδεικνύει το ταλέντο του αγνοώντας για την ύπαρξη δύο άγνωστων τύπων στο παρεάκι.
Περιττό να σας πούμε τί έγινε. Το μόνο που σας λέμε με σιγουριά είναι ότι ο 45άρης μετά από αυτό το σκηνικό, σίγουρα θα το ξανασκεφτεί πολύ για να βιντεοσκοπήσει. Άλλωστε το ολοκαίνουργιο τρίτης γενιάς κινητό του, κάνει μπουρμπουλήθρες στον Ευβοικό.
Δείτε περισσότερα θέματα
evianews

Δεν υπάρχουν σχόλια: