ΣΙΝΕ

Τρίτη 4 Οκτωβρίου 2011

Ο παπάς έκλεισε το "μαγαζί" και πήγε ...διακοπές!

«Εδώ παπάς εκεί παπάς. Πού είναι ο παπάς;».
Αυτό το παιχνίδι έπαιξαν οι πιστοί, που πήγαν πριν λίγο καιρό στη λειτουργία της Κυριακής, σε δύο εκκλησίες στην Αχαϊα. Την ευθύνη των δύο ναών έχει ένας ιερέας, ο οποίος ωστόσο αποφάσισε να «κλείσει το μαγαζί» και να
πάει διακοπές στην Κέρκυρα.
Τις βαλίτσες και όπου φύγει φύγει ο παπάς...Αμανάτι οι πιστοί που πήγαιναν από την μια εκκλησία στην άλλη για να παρακολουθήσουν τη λειτουργία, αλλά μάταια. Να σημειωθεί ότι οι δύο ναοί λειτουργούν εκ περιτροπής, την μία Κυριακή ο ένας και την άλλη ο άλλος. Επί δύο ώρες δεκάδες πιστοί περιφερόταν από δω και από εκεί, ενώ για την απουσία του ιερέα δεν είχαν ειδοποιηθεί ούτε οι επίτροποι.
Κάποιοι από τους πιστούς εκνευρίστηκαν τόσο πολύ, που αποφάσισαν να ψάξουν την υπόθεση σε βάθος. Έτσι αποκαλύφθηκε ότι ο παπάς βρισκόταν για διακοπές στο νησί των Φαιάκων. «Δεν μας δίνει αναφορά και ούτε μάθαμε ποια δικαιολογία χρησιμοποίησε σε όσους ρώτησαν», δήλωσαν οι κάτοικοι της περιοχής σε τοπική εφημερίδα.
Ο ιερέας επέστρεψε στο ποίμνιό του την περασμένη Κυριακή και πραγματοποίησε κανονικά τη Θεία Λειτουργία, πάντως οι πιστοί δεν κατάφεραν να του πάρουν ούτε κουβέντα για τις διακοπές.
Star.gr 
Δείτε περισσότερα θέματα 

Δεν υπάρχουν σχόλια: