ΣΙΝΕ

Πέμπτη 20 Οκτωβρίου 2011

Δ' Εθνική: ΣΕ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ ΔΡΟΜΟ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ Η ΚΟΖΑΝΗ...

Συνεχίζοντας τις καλές εμφανίσεις η Κοζάνη πέρασε με άριστα το φιλικό τεστ , πετυχαίνοντας μια σπουδαία φιλική νίκη εκτός έδρας επί του γηπεδούχου Πλαταμώνα με 1-3. Οι ερυθρόλευκοι παρά τον δυνατό αέρα που επικρατούσε σε όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού απέδωσαν όμορφο ποδόσφαιρο ιδίως στο πρώτο ημίχρονο όπου και
προηγήθηκαν 0-2. Το 0- 1 έγινε στο 21΄ με γκολ του Κάλφα με κεφαλιά ύστερα από σέντρα του Τοπάλη και στο 25΄το 0-2 όταν ο Κουλουκίδης βρήκε ωραία τον Βασίλιεβιτς που μπήκε στην περιοχή και πλάσαρε εύστοχα.
Στο Β΄ ημίχρονο και με κόντρα τον αέρα η Κοζάνη οπισθοχώρησε ο Πλαταμώνας ισορρόπησε και μείωσε στο 60 σε 1-2 με γκολ του Κιρτέγου. Οι γηπεδούχοι έχασαν και δύο καλές ευκαιρίες σε σουτ του Καλαμπάκα και Οικονόμου , αλλά σε πολύ καλή ημέρα ο Γκαραβέλης τα εξουδετέρωσε. Στο 86΄η Κοζάνη θα φύγει στην αντεπίθεση με τον Πουρλουκάκη που θα βρει ωραία τον Δαραμάρα αυτός θα πλασάρει τον τερματοφύλακα και θα γράψει το τελικό 1-3.
Τον αγώνα διαιτήτευσε ο κ. Τόλιος με βοηθούς τους κ.κ. Κούγιουτζιτς, Τουλκερίδη.
Ακαδημία Πλαταμώνα: Σαρπότας (70’ Τσαρούχας), Σδούγκας (66’ Αθανασίου), Αποστολιός, Στούμπος, Παπαγιαννόπουλος, Οικονόμου, Κολαξίδης (62’ Χρυσόπουλος), Καμπερίδης (62’ Ταρασιάδης), Μακράκης (85’ Συρανίδης), Καλαμπάκας (80’ Καλουσίδης), Κυρτέγος (80’Τζόβας).
Κοζάνη: Γκαραβέλης , Τακίδης, Συμεωνίδης, Κάλφας, Καραμπατζάκης, Τοπάλης, Ποζίδης, Κουλουκίδης, Τσαβαλάς, Βασίλιεβιτς, Δαραμάρας. Έπαιξαν και οι : Γατσώρης, Σαλονικίδης, Λαγός, Ασλανίδης, Τραυλός και Πουρλουκάκης.


Το Δ.Σ της Κοζάνης θέλει να ευχαριστήσει θερμά την ομάδα του Πλαταμώνα για την άριστη φιλοξενία που παρείχε στην αποστολή μας και επιφυλάσσεται να ανταποδώσει..
Δείτε περισσότερα θέματα 
e-ptolemeos.g

Δεν υπάρχουν σχόλια: