ΣΙΝΕ

Τρίτη 11 Οκτωβρίου 2011

Αντάρτικο στο ΠΑΣΟΚ!!!

Ομάδα βουλευτών του ΠΑΣΟΚ αρνείται να ψηφίσει την κατάργηση των συλλογικών συμβάσεων που προβλέπει το πολυνομοσχέδιο διαμορφώνοντας νέα πολιτικά δεδομένα στο κυβερνητικό στρατόπεδο.
Οι βουλευτές Σαλαγιάνης, Λιτζέρης, Νταλάρα και Κατσέλη δήλωσαν ευθέως στην συνεδρίαση του ΚΤΕ ότι δεν θα
ψηφίσουν το άρθρο 37 που προβλέπει πάγωμα των συλλογικών συμβάσεων για τρία χρόνια. Την ίδια στιγμή ο Χ. Πρωτόπαπας δήλωσε ότι είναι κόκκινη γραμμή η κατάργηση των συμβάσεων ενώ η Μ. Αποστολάκη διερωτήθη αν η κυβέρνηση έχει νομιμοποίηση για κάτι τέτοιο.
Μέσα σε αυτό το κλίμα συνεχίζεται το κυβερνητικό πιγκ πογκ με ..μπαλάκι της συλλογικές συμβάσεις και τον κατώτατο μισθό, χαρακτηριστικό του συνολικού κυβερνητικού αλαλούμ.
Πριν λίγο ο κ. Κουτρουμάνης δήλωσε στο 24h.gr ότι συμφωνήθηκε με την τρόικα να μην υπάρξει ρύθμιση για το θέμα αλλά να αναλάβει η κυβέρνηση να εξετάσει τι επηρεάζει την ανταγωνιστικότητα των επιχειρήσεων. Ας σημειωθεί ότι οι βουλευτές του ΠΑΣΟΚ άλλο κατάλαβαν μέσα στην συνεδρίαση του ΚΤΕ.
Η κ.Τσόνογλου μιλώντας με δημοσιογράφους είπε ότι ο Κουτρουμάνης ενημέρωσε το σώμα ότι δεν υπάρχει θέμα «να πειραχτεί ο κατώτατος μισθός». Γεγονός είναι πάντως ότι η τρόικα έδειξε την κατεύθυνση ακόμα κι αν δεν ζήτησε εδώ και τώρα απόφαση...
Προφανώς έδωσε μια μικρή παράταση χρόνου…
24h.gr 
Δείτε περισσότερα θέματα 

Δεν υπάρχουν σχόλια: