ΣΙΝΕ

Τρίτη 18 Οκτωβρίου 2011

Κανίβαλοι έφαγαν γερμανό τουρίστα!!!

Κανίβαλοι υποψιάζονται οι αρχές πως έφαγαν γερμανό τουρίστα: διαβάστε το ιστορικό της παράξενης υπόθεσης που συγκλονίζει.
Θύμα κανίβαλων πιστεύεται ότι έπεσε ένας γερμανός τουρίστας ο οποίος αγνοείται και σύμφωνα με μαρτυρίες της φίλης του μάλλον του έστησε παγίδα θανάτου ο ίδιος του ο
ξεναγός.
Το ζευγάρι βρισκόταν στο νησί της Νότιας Θάλασσας. Είχαν δέσει το σκάφος τους στο Νούκου Χίβα της Γαλλικής Πολυνησίας. Ο Στεφάν Ραμίν και η κοπέλα του Χάικε Ντορς χαιρετήθηκαν την περασμένη εβδομάδα, αφού ο Στεφάν κανόνισε να πάει για κυνήγι αγριοκάτσικου με έναν ξεναγό με το όνομα Χένρι Χαίτι.
Κάποια στιγμή εμφανίστηκε ο ξεναγός και της είπε ότι συνέβη ένα ατύχημα και ο Στεφάν χρειάζεται βοήθεια. Συγκλονισμένη η Χάικε προσπάθησε να τρέξει προς το δάσος να τον βρει, αλλά όπως είπε η ίδια ο ξεναγός όρμησε επάνω της, την έδεσε σε ένα δέντρο και τη βίασε.
Η Χάικε Ντορς κατάφερε με τα πολλά να απελευθερωθεί και εδώ και εφτά ημέρες ψάχνει το σύντροφό της.
Η αστυνομία βρήκε μετά από έρευνες ανθρώπινα υπολλείματα δίπλα από μια αυτοσχέδια φωτιά και πιστεύουν ότι οι εξετάσεις στο DNA θα δείξουν ότι τα υπολλείματα ανήκουν στον 40χρονο Γερμανό.
Ο Στεφάν Ραμίν είχε ξεκινήσει από το 2008 να κάνει το γύρο του κόσμου με ένα καταμαράν.
Δείτε φωτογραφία του ξεναγού-κανίβαλου:

fimes.gr/
Δείτε περισσότερα θέματα 

Δεν υπάρχουν σχόλια: