ΣΙΝΕ

Πέμπτη 6 Οκτωβρίου 2011

Νεκρός βρέθηκε ο Ξενοφώντας Καλούδης!

Δεν είχε αίσιο τέλος η περιπέτεια του Ξενοφώντα Καλούδη που είχε εξαφανισθεί από το σπίτι του
Η Κοινωνική Υπηρεσία της ΓΡΑΜΜΗΣ ΖΩΗΣ ενημερώθηκε οτι ο άτυχος εξαφανισθείς, βρέθηκε νεκρός, σε κτήμα 2,5 χιλιόμετρα από το σπίτι του στη Κέρκυρα.
Λόγω του οτι η σωρός βρισκόταν σε σημείο μη ορατό από το δρόμο δεν ήταν εύκολος ο έγκαιρος εντοπισμός του. Ο ιατροδικαστής απέκλεισε τη πιθανότητα εγκληματικής ενέργειας και πιθανολογεί οτι ο θάνατος επήλθε από καρδιακή προσβολή. Σύμφωνα με τη νεκροψία – νεκροτομή ο Καλούδης είναι νεκρός εδώ και δυόμισι μήνες περίπου.
Ο Ξενοφών Καλούδης είχε εξαφανισθεί από το σπίτι του στον Άγιο Νικόλαο του Δήμου Κορισσίων της Κέρκυρας, την 17/7/2011. Έπασχε από γεροντική άνοια. Η ΓΡΑΜΜΗ ΖΩΗΣ εξέδωσε SILVER ALERT για την κινητοποίηση όλων για την ανεύρεσή του.
Η ΜΚΟ Γραμμή Ζωής, με το Silver Alert Hellas και την Εθνική γραμμή SOS για τους ηλικιωμένους «1065», με τη βοήθεια των Αρχών, των φορέων και των απλών πολιτών κατορθώνει να κινητοποιεί την κοινωνία για να βρει τους ηλικιωμένους που αναζητούνται.
Σημαντικό ρόλο παίζει η δημοσιοποίηση μιας εξαφάνισης από τα Μ.Μ.Ε. Και αυτό, γιατί η συμμετοχή όλων μας, βοηθά να βρεθούν οι ηλικιωμένοι που βρίσκονται σε κίνδυνο.
lifelinehellas.gr
Δείτε περισσότερα θέματα 

Δεν υπάρχουν σχόλια: