ΣΙΝΕ

Πέμπτη 20 Οκτωβρίου 2011

Υπέκυψε στον "Ευαγγελισμό" διαδηλωτής με αναπνευστικά προβλήματα!!!

Την τελευταία του πνοή άφησε στον Ευαγγελισμό 53χρονος διαδηλωτής, ο οποίος εισήχθη με συμπτώματα κολπικής μαρμαρυγής (αρρυθμία). Όπως λένε οι γιατροί του νοσοκομείου, ο άντρας είχε ιστορικό καρδιοπάθειας και σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις, τα χημικά που εισέπνευσε επιβάρυναν την κατάστασή του. Επί 50 λεπτά, οι γιατροί του έκαναν ανάνηψη χωρίς αποτέλεσμα.
Άλλες πληροφορίες θέλουν τον διαδηλωτή να έχει

δεχθεί πέτρα στο κεφάλι.
Η πληροφορία μεταδίδεται ανεπισήμως από τους δημοσιογράφους που βρίσκονται στο νοσοκομείο και οι οποίοι είδαν σε απαρηγόρητη κατάσταση την σύζυγό του και λοιπούς συγγενείς.
Νέα επεισόδια σημειώθηκαν το απόγευμα στο κάτω μέρος της πλατείας Συντάγματος, όταν η Αστυνομία έκανε εκτεταμένη χρήση χημικών προκειμένου να απωθήσει τους συγκεντρωμένους κουκουλοφόρους. Λόγω της αποπνικτικής ατμόσφαιρας, τα μέλη του ΠΑΜΕ υποχώρησαν προς τα Προπύλαια.

Νωρίτερα, σοβαρά επεισόδια σημειώθηκαν ανάμεσα σε κουκουλοφόρους και μέλη του ΠΑΜΕ στους δρόμους μπροστά στα ξενοδοχεία King George και Μεγάλη Βρετανία. Νεαροί με καλυμμένα τα πρόσωπα επιτέθηκαν με πέτρες και ξύλα στην περιφρούρηση του ΠΑΜΕ. Η σύρραξη γενικεύτηκε χωρίς να επέμβει η Αστυνομία. Δεκάδες άτομα τραυματίστηκαν και μεταφέρθηκαν με ασθενοφόρα στον Ευαγγελισμό.
Εστίες έντασης με πρωταγωνιστές κουκουλοφόρους και δυνάμεις των ΜΑΤ υπήρχαν στην περιοχή του υπουργείου Οικονομικών και στους δρόμους πίσω από το υπουργείο (Νίκης κλπ), αλλά και στην περιοχή της οδού Φιλελλήνων και τα γύρω στενά προς την Πλάκα.
Ένταση επικράτησε νωρίτερα στο Μοναστηράκι, καθώς ομάδα περίπου 200 νεαρών που φορούσαν κράνη και κρατούσαν αντικείμενα στα χέρια τους, ξεχύθηκαν στο δρόμο, βανδάλισαν καταστήματα και έβαλαν φωτιά σε μηχανή μεγάλου κυβισμού η οποία εξεράγη. Ακολούθησε κυνηγητό από άνδρες της ΕΛ.ΑΣ. και έγιναν τέσσερις προσαγωγές. Αποκλεισμένη παραμένει η οδός Αθηνάς από ισχυρή αστυνομική δύναμη.
Περισσότερα από 40.000 άτομα συγκεντρώθηκαν σήμερα στο Σύνταγμα, σύμφωνα με στοιχεία της ΕΛ.ΑΣ..
ΤΑ ΝΕΑ
Δείτε περισσότερα θέματα 

Δεν υπάρχουν σχόλια: