ΣΙΝΕ

Κυριακή 30 Οκτωβρίου 2011

Οδηγίες Τροχαίας για τη διακοπή κυκλοφορίας στα Τέμπη...

Η Αστυνομική Διεύθυνση Λάρισας, ενόψει των διακοπών κυκλοφορίας στην Κοιλάδα των Τεμπών λόγω εκτέλεσης εργασιών συντήρησης που θα λάβουν χώρα την 1, 3, 7, 9 και 11 Νοεμβρίου 2011 και κατά τις ώρες 06:00 έως 08:00, ενημερώνει τα ακόλουθα στους οδηγούς.
Οι οδηγοί που κατευθύνονται προς Θεσσαλονίκη και δεν επιθυμούν να ακολουθήσουν τις εναλλακτικές διαδρομές εκτροπής της κυκλοφορίας προς Βορρά διαμέσου του Ανατολικού (παραλιακή) και του Δυτικού άξονα (Ελασσόνα) θα έχουν τη δυνατότητα κατά τη διάρκεια της διακοπής της κυκλοφορίας, να σταθμεύσουν με ασφάλεια τα οχήματα τους επί της Π.Α.Θ.Ε. στο ύψος της
Βιομηχανικής Περιοχής Λάρισας, αφού με μέριμνα των Υπηρεσιών Τροχαίας της Α.Δ. Λάρισας θα έχουν ληφθεί τα κατάλληλα μέτρα για το σκοπό αυτό.
Επίσης, οι οδηγοί που κατευθύνονται προς Αθήνα και δεν επιθυμούν να ακολουθήσουν τις εναλλακτικές διαδρομές της κυκλοφορίας προς Νότο διαμέσου του Ανατολικού (παραλιακή) και του Δυτικού άξονα (Ελασσόνα) θα έχουν τη δυνατότητα κατά τη διάρκεια της διακοπής της κυκλοφορίας, να σταθμεύσουν με ασφάλεια τα οχήματα τους επί της Π.Α.Θ.Ε. στο ύψος των διοδίων Λεπτοκαρύας και προ διοδίων Πυργετού αφού με μέριμνα των Υπηρεσιών Τροχαίας της Α.Δ. Πιερίας θα έχουν ληφθεί τα κατάλληλα μέτρα για το σκοπό αυτό.
Δεδομένου δε ότι η επιλογή των εναλλακτικών διαδρομών είναι χρονοβόρα και απαιτεί τη διάνυση μεγαλύτερου αριθμού χιλιομέτρων, η Αστυνομική Διεύθυνση Λάρισας συνιστά την επιλογή διέλευσης διαμέσου της Π.Α.Θ.Ε. με αναμονή στα προαναφερθέντα σημεία κατά το μικρό χρονικό διάστημα της διακοπής.
Εκτροπή κυκλοφορίας
Η κυκλοφορία θα διεξάγεται ως εξής: με κατεύθυνση προς τη Θεσσαλονίκη, τα φορτηγά άνω των 3,5 τόνων και όλα τα λεωφορεία θα εκτρέπονται από τον ανισόπεδο κόμβο Νίκαιας προς την περιφερειακή οδό Λάρισας - Τρικάλων και στη συνέχεια μέσω της εθνικής οδού Λάρισας - Τρικάλων - Καλαμπάκας - Γρεβενών θα εισέρχονται στην Εγνατία οδό. Τα ιδιωτικής χρήσης επιβατηγά και τα φορτηγά έως 3,5 τόνους θα εκτρέπονται από τον κόμβο του Πλατυκάμπου προς Αγιά.
Τα οχήματα που κατευθύνονται προς Αθήνα θα κινούνται ως εξής: τα φορτηγά μικτού βάρους άνω των 3,5 τόνων και όλα τα λεωφορεία θα εκτρέπονται από τον κόμβο στο Κλειδί Ημαθίας προς Βέροια (Εγνατία οδό) - Κοζάνη και από εκεί θα κινούνται είτε μέσω της εθνικής οδού Κοζάνης - Ελασσόνας - Τυρνάβου - Αμπελώνα – Γυρτώνης, είτε μέσω της εθνικής οδού Κοζάνης - Γρεβενών - Καλαμπάκας Τρικάλων - Λάρισας.
Τα ιδιωτικής χρήσης επιβατηγά και τα φορτηγά μέχρι 3,5 τόνους θα εκτρέπονται στο ύψος της Κατερίνης (ανισόπεδος κόμβος Κορινού Πιερίας) προς Αγιο Δημήτριο και μέσω της εθνικής οδού Κατερίνης - Ελασσόνας - Τυρνάβου - Αμπελώνα - Γυρτώνης έως τον ανισόπεδο κόμβο Γυρτώνης, όπου θα εισέρχονται στον ΠΑΘΕ.
Seleo.gr
Δείτε περισσότερα θέματα 

Δεν υπάρχουν σχόλια: