ΣΙΝΕ

Πέμπτη 20 Οκτωβρίου 2011

Europa League: Lokomotiv Moscow – ΑΕΚ 3-1 (video)

Για την 3η αγωνιστική της φάσης των ομίλων του Europa League η ΑΕΚ ηττήθηκε με 3-1 στη Μόσχα από τηνLokomotiv και ουσιαστικά αποκλείστηκε από την διοργάνωση. Οι Sychev (47’ και 71’ με πέναλτι) και Caicedo (90+3′) βρήκαν δίχτυα για τους Ρώσους, οι οποίοι έφτασαν τους 6 βαθμούς, ενώ για την ελληνική ομάδα, η οποία παραμένει χωρίς βαθμό, μείωσε προσωρινά σε 2-1 στο 88′ ο Σιαλμάς.
Αναγνωριστικό το πρώτο δεκάλεπτο με τις δύο ομάδες να προσπαθούν να βρουν τα πατήματά τους στον αγωνιστικό χώρο. Στο 12’ οι Ρώσοι απείλησαν για πρώτη φορά με τον Αραμπατζή να διώχνει σε κόρνερ του σουτ του Sychev. Στο 15’ η «Ένωση» έφτασε πολύ κοντά στο γκολ, όμως ο Beleck νικήθηκε σε τετ α τετ από τον Guilherme. Στο 22’ η ΑΕΚ έχασε νέα ευκαιρία με το σουτ του Vargas να περνάει πάνω από το οριζόντιο δοκάρι των γηπεδούχων. Στο 32’ ήρθε η απάντηση της Lokomotiv με την σέντρα-σουτ του Yanbayev να απειλεί την εστία του Αραμπατζή. Οι Ρώσοι ανέβασαν την απόδοσή τους και στο 37’ έχασαν νέα ευκαιρία με το σουτ του Glushakov να μην βρίσκει στόχο. Στα τελευταία λεπτά η ΑΕΚ «πάγωσε» τον ρυθμό και έτσι το 0-0 ήταν το σκορ του πρώτου μέρους.
Με τον χειρότερο τρόπο ξεκίνησε το δεύτερο ημίχρονο για την ΑΕΚ η οποία μόλις στο 47’ βρέθηκε πίσω στο σκορ από το γκολ που σημείωσε από κοντά ο Sychev. Η ελληνική ομάδα προσπάθησε να ισοφαρίσει στο 54’ όμως το σουτ του Burns κατέληξε στην εξωτερική πλευρά των διχτυών του Guilherme. Στο 58’ ύστερα από λάθος του Cala οι γηπεδούχοι βρέθηκαν κοντά στο 2-0, αλλά ο Sychev αστόχησε προ κενής εστίας. Στο 61’ ο γκολκίπερ της Lokomotiv απέκρουσε το σουτ του Jose Carlos, ενώ στο 62’ ο Αραμπατζής απέκρουσε το σκαφτό πλασέ του Zapater. Στο 71’ οι Ρώσοι κέρδισαν πέναλτι το οποίο εκτέλεσε εύστοχα ο Sychev και με το δεύτερο προσωπικό του γκολ στο ματς έγραψε το 2-0. Η «Ένωση» προσπάθησε να αντιδράσει και στο 85’ είχε μια καλή φάση με τον Leonardo, ενώ ένα λεπτό μετά (86’) είχε οριζόντιο δοκάρι με τον Beleck. Η πίεση των «κιτρινόμαυρων» απέδωσε καρπούς στο 88’ με τον Σιαλμά να σκοράρει με κεφαλιά μετά από κόρνερ του Leonardo. Οι γηπεδούχοι δεν είχαν πει όμως την τελευταία τους λέξη και στο τρίτο λεπτό των καθυστερήσεων οCaicedo, με διπλή προσπάθεια, διαμόρφωσε το τελικό 3-1.
Σκόρερ: Sychev 47’, πεν. 71’, Caicedo 90+3′ / Σιαλμάς 88’
Οι συνθέσεις:
Lokomotiv Moscow: Guilherme, Burlak, da Costa, Shishkin, Yanbayev, Zapater, Glushakov, Ibricic (66′ Caicedo), Ignatyev (78′ Loskov), Sychev, Maicon (46′ Obinna)
ΑΕΚ: Αραμπατζής, Κοντοές, Μανωλάς, Cala, Καράμπελας, Jose Carlos, Λαγός (73′ Σιαλμάς), Vargas (59′ Καφές), Burns (66′ Leonardo), Γκέντσογλου, Beleck
Δείτε σε video τα highlights της αναμέτρησης Lokomotiv Moscow – ΑΕΚ 3-1

Δεν υπάρχουν σχόλια: