ΣΙΝΕ

Κυριακή 2 Οκτωβρίου 2011

Katrina Bowden: Η πιο sexy γυναίκα στον πλανήτη (απ' ότι λένε) (videos)

Το περιοδικό Esquire έκανε για δεύτερη φορά φέτος μια ψηφοφορία για το ποιά είναι η πιο sexy γυναίκα στον κόσμο για το 2011. Νικήτρια ήταν η Katrina Bowden. Για να δούμε αν έχουν δίκιο.
Σε έναν διαγωνισμό επιλέγεις πάντα την καλύτερη από αυτές που σου δίνουν να επιλέξεις. Το Esquire λοιπόν άφησε τα εκατομμύρια των αναγνωστών του να επιλέξουν online εκείνη τη γυναίκα που θεωρούν“Sexiest woman alive”.
Στη λίστα με τις υποψήφιες δεν ήταν βεβαίως κυρίες όπως η Bar Refaeli, η Gisele Bundchen και η Irina Shayk αλλά πιο down το earth γυναίκες. Και αυτό ήταν μάλλον σωστό γιατί θα ήταν αφόρητα βαρετό να δεις για άλλη μια φορά κάποια από αυτές να παίρνει εναν τίτλο.
Γιατί όμως επέλεξαν την Katrina Bowden;


Μιλάμε για την Cerie από την τηλεοπτική σειρά 30 Rock. Την γραμματέα της Liz, η οπόια φροντίζει να σκανδαλίζει διαρκώς με τις sexy εμφανίσεις της στη σειρά. Μην φανταστείς τίποτα σπουδαίο, αλλά για τη συγκεκριμένη σειρά, η Bowden είναι αυτό που χρειάζεται για να ανάψουν τα αίματα.
Μέχρι να πάρει το ρόλο στο 30 Rock, δεν είχαμε δει τίποτα από την νεαρή ηθοποιό. Είχε παίξει στο Sex Drive το 2008, σε κάνα δυο φρικτές κωμωδίες αλλά και σε διάφορες τηλεοπτικές σειρές όπου έπαιρνε μικρούς ρόλους. Το 30 Rock την έκανε γνωστή στο Hollywood, το Esquire την έκανε γνωστή σε όλη την Αμερική και πλέον οι ρόλοι αυξάνονται.

Ήδη περιμένουμε να δούμε την Bowden στα The Last Film Festival, το οποίο αναμένεται μέχρι τον Δεκέμβρη, το American Reunion το οποίο θα βγει μέσα στο 2012 αλλά και στο Nurse 3-D το οποίο βρίσκεται ακόμα στα γυρίσματα.
Ειδικά για το Nurse 3-D, η αφίσα της ταινίας με την Paz de la Huerta, μας προδιαθέτει για μια πολύ sexy εμφάνιση και για την νεαρή Katrina Bowden. Ή τουλάχιστον έτσι ελπίζουμε. Γιατί μπορεί το Esquire να κατάφερε να τρυπώσει στο δωμάτιό της και να την φωτογράφισε με τα εσώρουχα, αλλά - όχι κύριοι – δεν μας είναι αυτό αρκετό.

Αυτό όμως είναι (αν και υποψιαζόμαστε ντουμπλάζ).

Θέλουμε η γυναίκα την οποία ο Αμερικανικός λαός ψήφισε ως την Sexiest woman alive, να μας αποδείξει γιατί το θεωρούν αυτό στην άλλη μεριά του Ατλαντικού. Μέχρι τότε θα κοιτάμε τις φωτογραφίες του Esquire και θα παραμένουμε σκεπτικοί.




 
 



 




 






Δείτε περισσότερα θέματα

Δεν υπάρχουν σχόλια: