ΣΙΝΕ

Σάββατο 8 Οκτωβρίου 2011

M. Jackson: Τα αντικείμενα που βρίσκονταν στο κρεβάτι του την ημέρα του θανάτου του

Στη δίκη του Michael Jackson που πραγματοποιήθηκε τις προηγούμενες ημέρες, είδαν πολλλά νέα στοιχεία και πληροφορίες το φως το δημοσιότητας κι εξακολουθούν.
Όπως διαβάσαμε στην Daily Mail, στο κρεβάτι του βασιλιά της ποπ μουσικής σκηνής, την ημέρα του θανάτου του, βρέθηκε μια πορσελάνινη κούκλα σε μέγεθος μωρού -στην κατοικία του στο Λος Άντζελες.
Η φωτογραφία με την κούκλα να βρίσκεται δίπλα σε μια συσκευή αναπαραγωγής CD, τραβήχτηκε από ιατροδικστή και αξιωματικούς της αστυνομίας που βρέθηκαν στις 25 Ιουνίου 2009 στο σπίτι του Michael Jackson.



To δικαστήριο είδε μία ακόμα φωτογραφία με με περίτεχνα πιάτα που απεικόνιζαν φατσούλες παιδιών και φαίνεται πως ανήκαν στα παιδιά του Michael. Επιπλέον, τοξικολόγος ανέφερε στο δικαστήριο ότι στον οργανισμό του, όταν πέθανε υπήρχαν έξι διαφορετικά φάρμακα.
Και δεν ακούγεται περίεργο αυτό, μιας και η επόμενη φωτογραφία τραβήχτηκε από άλλο χώρο του σπιτιού του Jackson μετά το τραγικό γεγονός.

Στην κρεβατοκάμαρά του βρέθηκε μπουκαλάκι με φάρμακο κάτω από ένα τραπέζι

Τέλος, σε συνομιλία που είχε με καλό του φίλο ο Michael είχε πει σχετικά με τις επόμενες συναυλίες που είχε προγραμματίσει: ”Ο Elvis δεν τα κατάφερε. Oι Beatles δεν τα κατάφεραν. Όταν οι άνθρωποι αποχωρίσουν στο τέλος αυτού του σόου θέλω να λένε: ”Δεν έχω ξαναδεί κάτι τέτοιο στη ζωή μου. Είναι ο καλύτερος entertainer στον κόσμο…”.
Τα παιδιά του

Δείτε περισσότερα θέματα

Δεν υπάρχουν σχόλια: