ΣΙΝΕ

Παρασκευή 21 Οκτωβρίου 2011

Έρχεται διαζύγιο - βόμβα στην showbiz!

Προφητικές φαίνεται πως αποδείχθηκαν οι φήμες που ήθελαν να πέφτουν παντοφλιές στο σπίτι των νιόπαντρων...
Kim Kardashian και Chris Humphries: περίπου δύο μήνες μετά τον χλιδάτο γάμο, ο αστέρας του NBA φαίνεται πως έδωσε στην καλή του τα παπούτσια στο χέρι!
Αφορμή για τις φήμες περί χωρισμού στάθηκε το ότι ο Chris απαθανατίστηκε την Πέμπτη χωρίς την βέρα του, να κουβαλά μία βαλίτσα και κουτιά τίγκα γεμάτα, από το σπίτι του στο ξενοδοχείο «Gansevoort» της Νέας Υόρκης.
Τα πήρε όλα κι έφυγε, λένε οι «κακές» οι γλώσσες κι άφησε την Kim μοναχή σαν την καλαμιά στον κάμπο! Τζάμπα η όλο λούσο τελετή, τζάμπα και η πρόσφατη ανανέωση όρκων του ζευγαριού...
«Δεν ξέρω πότε θα ανακοινώσουν τον χωρισμό ή γιατί παντρεύτηκαν, αλλά τελείωσε. Χωρίζουν!», δήλωσε άνθρωπος που τους γνωρίζει σε αμερικανικό περιοδικό.
Όπως είχε γράψει το star.gr, οι φήμες ήθελαν την Kim να μην ανέχεται ούτε το... ροχαλητό του Chris, αλλά και εκείνον να μην αντέχει τα σούξου - μούξου και τα λούσα της!
Ο Chris, πάντως, δεν φαίνεται να το πήρε βαρέως... Λίγο μετά την μετακόμισή του στο ξενοδοχείο, ο φακός τον «τσάκωσε» να απολαμβάνει το... πεντικιούρ του! Όχι που θα κάτσει να σκάσει ο μπασκετομπολίστας!
Το ότι το ριάλιτι των αδερφών Kardashian τελείωσε (αφού έδειξε τον γάμο και το honeymoon της Kim) και λίγο μετά τελείωσε ο γάμος, λέτε να είναι τυχαίο;;;
Star.gr
Δείτε περισσότερα θέματα 

Δεν υπάρχουν σχόλια: