ΣΙΝΕ

Κυριακή 2 Οκτωβρίου 2011

Super… γκάφα της FIFA!

Απίστευτο λάθος από την FIFA στην παγκόσμια βαθμολογία του FIFA Ranking, καθώς ανακαλύφθηκε λάθος μέτρηση η οποία επηρεάζει άμεσα στον καταρτισμό των ισχυρών και των ανίσχυρων στις κληρώσεις των διοργανώσεων!
Το λάθος στις μετρήσεις, ανακάλυψε ο
Ένουαρτν Ράνγκουιτς, προγραμματιστής στο επάγγελμα, ο οποίος διατηρεί την δική του ιστοσελίδα μέτρησης της βαθμολογίας. Ο εν λόγω κύριος ανακάλυψε λάθος στην βαθμολογία του Σεπτεμβρίου, αποστέλλοντας επιστολή στην FIFA, ενώ τα λάθη αφορούσαν Αφρικανικές και Ασιατικές χώρες.
Η FIFA από την πλευρά της, παραδέχθηκε το λάθος απαντώντας με επιστολή στον Ράνγκουιτς: «Ευχαριστούμε για την επιστολή σας και την επισήμανση για πιθανό λάθος στη βαθμολογία της Κατάταξης. Κάναμε νέα καταμέτρηση των βαθμολογιών και όντως υπήρχε λάθος. Θα ανακοινώσουμε άλλωστε άμεσα και τη νέα κατάταξη συμπεριλαμβανομένων και των αγώνων της 19ης και 20ης Αυγούστου. Ζητάμε συγγνώμη για την αναστάτωση».
Η Νιγηρία από την πλευρά της προέβη σε διαμαρτυρία στην FIFA, μέσω του προέδρου της ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας, Αμινού Μαϊγκαρί, για τον τρόπο με τον οποίο γίνεται η βαθμολόγηση των Εθνικών. Να σημειώσουμε πως η Εθνική Ελλάδος δεν επηρεάστηκε από τα λάθη, τα οποία ωστόσο γεννούν πολλά ερωτηματικά…
onsports
Δείτε περισσότερα θέματα 

Δεν υπάρχουν σχόλια: