ΣΙΝΕ

Κυριακή 16 Οκτωβρίου 2011

Super League: ΠΑΣ Γιάννινα – Πανιώνιος 0-0 (video)

Σε ένα μέτριο ποιοτικά παιχνίδι ΠΑΣ Γιάννινα και Πανιώνιος αναδείχθηκαν ισόπαλοι χωρίς τέρματα στους «Ζωσιμάδες» για την 6η αγωνιστική στη Super League, με τον Ιστορικό να αγωνίζεται με 10 παίκτες από το 40΄ λόγω της αποβολής του Omo.
Οι γηπεδούχοι ήταν καλύτεροι στο πρώτο μέρος και είχαν την πρωτοβουλία των κινήσεων. Απείλησαν κυρίως από στημένες φάσεις, αλλά δεν κατάφεραν να
παραβιάσουν την εστία του Ελευθερόπουλου. Από την άλλη, η ομάδα της Νέας Σμύρνης παρουσιάστηκε διστακτική, ενώ στο 40΄ έμεινε με 10 παίκτες καθώς αποβλήθηκε ο Omo για χτύπημα εκτός φάσης στον Keita. Οι Ηπειρώτες μπήκαν πολύ δυνατά στο δεύτερο μέρος, αλλά οι «κυανέρυθροι» ανταπεξήλθαν στην πίεση και μάλιστα στο 62΄ ο Σιόβας δεν πρόλαβε για ελάχιστα εκατοστά να κάνει την προβολή και να στείλει την μπάλα στα δίχτυα. Στην τελευταία αξιόλογη φάση του αγώνα, ο Σιόβας και πάλι, βρέθηκε μόνος του απέναντι στον Κηπουρό, αλλά σούταρε πάνω στον τερματοφύλακα των Ιωαννίνων και το 0-0 παρέμεινε.
Συνθέσεις
ΠΑΣ Γιάννινα: Κηπουρός, Bouzid, Κώτσιος, Vanderson, Keita (64΄ Bakayoko M.), Τζημόπουλος, Lila, De Vicenti, Γεωργίου (81΄ Τζάνης), Becerra (64΄ Zairi), Bakayoko Ι.
Πανιώνιος: Ελευθερόπουλος, Krkvelia, Omo, Kumordzi, Γουνδουλάκης (65΄ Σάμαρης), Σιόβας, Cocalic, Πετκάκης, Ρόκας, Riera (83΄ Schembri), Kuqi (90΄ Αυλωνίτης)
Σε λίγο τα highlights από το ΠΑΣ Γιάννινα – Πανιώνιος 0-0 (video)
Δείτε περισσότερα θέματα 

Δεν υπάρχουν σχόλια: