ΣΙΝΕ

Κυριακή 23 Οκτωβρίου 2011

Super League: Πανιώνιος – Ολυμπιακός 0-3 (video)

Ο Ολυμπιακός πέρασε εύκολα από τη Νέα Σμύρνη επικρατώντας 3-0 του Πανιωνίου σε αναμέτρηση για την 7η αγωνιστική στη Super League. Δύο γκολ πέτυχε ο Djebbour κόντρα στην πρώην του ομάδα, ένα ο Mirallas.
Μετά το πρώτο αναγνωριστικό 20λεπτο, οι φιλοξενούμενοι πήραν τα ηνία του αγώνα, απείλησαν με τους Djebbour και Makoun, πριν ο Αλγερινός ανοίξει το σκορ στο 33΄ με κεφαλιά μετά από σέντρα του
Ibagaza. Στο 40΄ η κεφαλιά του Kuqi από κοντά πέρασε μόλις άουτ, για να έρθει ο Mirallas στο 43΄ και να κάνει το 2-0 με δυνατό σουτ, με τον Ibagaza να είναι και πάλι ο δημιουργός. Οι «ερυθρόλευκοι» συνέχισαν να έχουν την πρωτοβουλία των κινήσεων και στο δεύτερο μέρος και «τελείωσαν» ουσιαστικά το παιχνίδι στο 68΄ με σκόρερ και πάλι τον Rafik Djebbour. Στη συνέχεια οι παίκτες του Valverde κατέβασαν στροφές και χωρίς να απειληθούν έφτασαν στη νίκη με 3-0.
Σκόρερ: 33΄, 68΄ Djebbour, 43΄ Mirallas
Συνθέσεις
Πανιώνιος: Ελευθερόπουλος, Krvelia, Riera, Σιόβας, Cocalic, Γουνδουλάκης (56΄ Σάμαρης), Kumordzi (70΄ Αναστασόπουλος), Πετκάκης, Kuqi, Estyanoff, Ρόκας (62΄ Schembri)
Ολυμπιακός: Costanzo, Μανιάτης, Mellberg, Ibagaza, Djebbour (80΄ Marcano), Mirallas, Holebas, Παπαδόπουλος, Orbaiz, Abdoun (75΄ Monje), Makoun
Τα γκολ από το Πανιώνιος – Ολυμπιακός 0-3 (video)

Δεν υπάρχουν σχόλια: