ΣΙΝΕ

Σάββατο 22 Οκτωβρίου 2011

Super League: Ατρόμητος – ΠΑΣ Γιάννινα 1-0 (video)

Με σκόρερ το Γιαννούλη στο 31΄ ο Ατρόμητος επικράτησε 1-0 του ΠΑΣ Γιάννινα στο Περιστέρι για την 7η αγωνιστική στη Super League και βρίσκεται, έστω και προσωρινά, μόνος του στην κορυφή της βαθμολογίας.
Μία ομάδα υπήρχε στο γήπεδο στο πρώτο ημίχρονο και αυτή ήταν του Γιώργου Δώνη. Οι γηπεδούχοι έχασαν πληθώρα ευκαιριών, κυρίως με το Μήτρογλου, ζήτησαν πέναλτι στο 15΄, και τελικά πέτυχαν το γκολ που
δικαιούνταν βάση της εικόνας του αγώνα με στο 31΄ με διαγώνιο σουτ του Γιαννούλη μέσα από την περιοχή, το οποίο βρήκε και στο δοκάρι του Κηπουρού. Στο δεύτερο μέρος οι φιλοξενούμενοι βελτιώθηκαν, αλλά δεν απείλησαν ουσιαστικά τον Itandje. Στον αντίποδα οι Περιστεριώτες συνέχισαν να πετούν τις ευκαιρίες που τους παρουσιαζόταν στα σκουπίδια, στο 53΄ είχαν και δοκάρι με τον Μήτρογλου, παρόλα αυτά δεν το πλήρωσαν και πήραν τη νίκη με 1-0.
Σκόρερ: 31΄ Γιαννούλης
Συνθέσεις
Ατρόμητος: Itandje, Σκόνδρας, Φυτανίδης, Γιαννούλης, Thomas, Τάτος, Zuela, Epstein (81΄ Bjelic), Pitu Garcia (55΄ Δημούτσος), Καραγκούνης (65΄ Brito), Μήτρογλου
ΠΑΣ Γιάννινα: Κηπουρός, Bouzid, Κυριάκος (65΄ Γεωργίου), Κώτσιος, Τζάνης (80΄ De Vicenti), Lila, Vila, Τζημόπουλος, Πάντος, Ανδράλας, Bakayoko I.

Το γκολ του Γιαννούλη στο Ατρόμητος – ΠΑΣ Γιάννινα 1-0 (video)
Δείτε περισσότερα θέματα 

Δεν υπάρχουν σχόλια: