ΣΙΝΕ

Κυριακή 16 Οκτωβρίου 2011

Super League: ΑΕΚ – Ολυμπιακός 1-1 (video)

Δεν ανέδειξε νικητή το μεγάλο ντέρμπι της 6ης αγωνιστικής στη Super League, καθώς ΑΕΚ και Ολυμπιακός έμειναν στο 1-1. O Mirallas έβαλε τους φιλοξενούμενους μπροστά στο σκορ στο 23΄, στο 43΄ ισοφάρισε ο Leonardo διαμορφώνοντας το τελικό αποτέλεσμα. 
Με 10 ολοκλήρωσαν το παιχνίδι οι δύο ομάδες καθώς στο
88΄ αποβλήθηκε ο Μάκος και στο 90΄ ο Modesto.


O Gudjohnsen αποχώρησε τραυματίας στο τέλος του πρώτου ημιχρόνου με την πρώτη διάγνωση να κάνει λόγο για κάταγμα.
Η Ένωση ξεκίνησε καλύτερα, αλλά οι «ερυθρόλευκοι» ήταν αυτοί που προηγήθηκαν στο 23΄ με σουτ του Mirallas από το ύψος της περιοχής. Οι «κιτρινόμαυροι» δεν πτοήθηκαν και συνέχισαν να έχουν τον έλεγχο του αγώνα. Στο 41΄ ο Costanzo σταμάτησε το Λυμπερόπουλο, δεν μπορούσε να κάνει τίποτα όμως στο σουτ του Leonardo δύο λεπτά αργότερα. Στην τελευταία φάση του πρώτου ημιχρόνου, ο Gudjohnsen βγήκε μόνος του απέναντι στον Costanzo, αλλά συγκρούστηκε με τον τερματοφύλακα του Ολυμπιακού με αποτέλεσμα να τραυματιστεί. Μάλιστα, οι πρώτες εκτιμήσεις κάνουν λόγο για κάταγμα.
Στο δεύτερο μέρος, αν και το πάθος δεν έλειπε, ο ρυθμός έπεσε και οι δύο τερματοφύλακες δεν απειλήθηκαν ουσιαστικά. Η πρώτη μεγάλη φάση ήρθε στο 86΄ με το σουτ του Λαγού να περνά μόλις άουτ. Δύο λεπτά αργότερα ο Μάκος αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα, και στο 90 τον ακολούθησε ο Modesto. Το σκορ, όμως, δεν άλλαξε και οι δύο ομάδες πήραν από ένα βαθμό.
Σκόρερ: 43΄ Leonardo / 23΄ Mirallas
Συνθέσεις
ΑΕΚ: Αραμπατζής, Γεωργέας (84΄ Κοντοές), Μανωλάς, Cala, Καράμπελας, Vargas, Μάκος, Λαγός, Leonardo (76΄ Leonardo), Gudjohnsen (46΄ Καφές), Λυμπερόπουλος
Ολυμπιακός: Costanzo, Modesto, Παπαδόπουλος, Marcano, Holebas, Orbaiz, Ibagaza (90΄ Makoun), Fuster (46΄ Mellberg), Mirallas, Abdoun (63΄ Φετφατζίδης), Djebbour
Τα γκολ από το ΑΕΚ – Ολυμπιακός 1-1 (video)

Δεν υπάρχουν σχόλια: